Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Gorana Poropat razgovarala s uskočkim istražiteljima

Autor: Suzana Bandić

28.07.2013. 22:00
Gorana Poropat razgovarala s uskočkim istražiteljima


Inspektori splitskog USKOK-a jučer su “češljali” poslovne knjige u Općini Kukljica i obavljali razgovore s osobama za koje drže da bi mogli imati saznanja o predmetu prijave zbog koje su došli. Kako je istraga tajna jučer je bilo nemoguće doznati što ih konkretno zanima, kao i s kime su, osim bivše načelnice dr. Gorane Poropat, razgovarali. Ona sama nije, također željela ništa komentirati.
– Ne mogu Vam ništa reći, a zapravo, ni nemam što. Sve je to besmisleno – kratko je prokomentirala Poropat. Aktualni načelnik Marin Boško, koji je šest godina bio zamjenik Gorani Poropat, odnosno sve do siječnja kad je nezadovoljan njezinim radom dao neopozivu ostavku, tek nam je potvrdio kako je anonimna dojava zaprimljena na mail adresi naše redakcije istinita.
– Meni su se ljudi kao načelniku Općine najavili. Jutros su došli u Općinu, ali nisam s njima razgovarao. Samo sam ih dočekao i kasnije, kad su došli u moj ured i rekli da su završili ispratio ih – kaže Boško ističući da uskočke istražitelje on osobno nije zanimao ni kao Poropatičin zamjenik.
Naš anonimni čitatelj, međutim, uz informaciju da je Uskok “upao” u općinske prostorije, naveo je i kako se nagađa da istražitelje zanima upravo ono što je Boško polovinom siječnja naveo kao razlog neopozive ostavke na mjesto donačelnika Općine ujedno najavivši svoju kandidaturu.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU