Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Karlović: Vrlo smo blizu dolasku Davis cupa u Zadar

28.07.2016. 22:00
Karlović: Vrlo smo blizu dolasku Davis cupa u Zadar


Zadar je vrlo blizu dobivanja domaćinstva polufinalnog susreta Davis Cupa između Hrvatske i Francuske. Istini za volju, ne može se sa sigurnošću reći da će ŠRC Višnjik sigurno organizirati ovaj sportski spektakl, ali za to u ovome trenutku postoje velike šanse.
Kao kandidati za organizaciju ovoga dvoboja konkuriraju Zadar, Zagreb i Split, iako se u medijima pojavila informacija da Splićani u ovome trenutku nisu spremni, ili nisu u mogućnosti organizirati ovaj dvoboj. Kako doznajemo izaslanstvo Hrvatskog teniskog saveza posjetilo je ovih dana Zadar i ŠRC Višnjik, i razgovarali su s direktorom Denisom Karlovićem o toj mogućnosti da se dvoboj između Hrvatske i Francuske igra u Dvorani Krešimira Ćosića. Hoće li na kraju Marin Čilić, Borna Ćorić i društvo svoje rekete sučeliti francuskima u Zadru trebali bi znati vrlo brzo. Tu informaciju potvrdio nam je i sam Denis Karlović.
– Prije dva dana izaslanstvo HTS-a, na čelu kojeg je bio direktor Miroslav Zečić, posjetilo je Zadar i razgovarali o tome da Zadar bude domaćin polufinalnog dvoboja Davis Cupa između Hrvatske i Francuske. Prije toga razgovarao sam telefonski s predsjednikom Saveza Franjom Lukovićem. U ovome trenutku mogu sa zadovoljstvom, ali ipak još uvijek ne i potpunim, kazati da smo vrlo blizu dobivanja domaćinstva i novog sportskog spektakla u Zadru – kazivao je jučer Karlović.