Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ćibariću drugi put potpaljen kiosk

Autor: Suzana Bandić

28.08.2013. 22:00
Ćibariću drugi put potpaljen kiosk

Foto: Zvonko KUCELIN



S novom paljevinom odagnane su nedoumice da je prvi put bilo slučajno, ali još uvijek nitko ne želi naglas reći čiji je interes ukloniti Ćibarićev kiosk s bibinjske rive. Ćibarić se jučer nije javljao na telefon, pa nismo uspjeli doznati je li imao kakvih sukoba i neprijatelja kojima smeta


Požar koji je u srijedu oko tri sata u Bibinjama, u neposrednoj blizini sportskog centra na Talinama, “progutao” kiosk za prodaju odjeće i obuće – podmetnut je. Utvrdili su to policajci koji su jučer ujutro obavili očevid.
– Po prvim informacijama požar u kiosku, u vlasništvu 30-godišnjaka, je najvjerojatnije podmetnut otvorenim plamenom. Obrada događaja je još u tijeku, a za sada je djelo okarakterizirano kao uništenje i oštećenje tuđe stvari – rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.
Neslužbeno doznajemo kako je vlasnik kioska Lazar Ćibarić, kojemu je također, u lipnju ove godine bio zapaljen kiosk i pričinjena šteta od stotinjak tisuća kuna.
Iako još uvijek nema “opipljivih” tragova koji bi potvrdili da je riječ o istom počinitelju koji je Ćibariću potpalio kiosk i prvi put, Žodan je rekao da će policija svakako provjeriti mogu li se požar iz lipnja i ovaj jučerašnji povezati.