Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Trema trajala prvih pet minuta

Autor: Andrija Dešpoja

28.08.2013. 22:00
Trema trajala prvih pet minuta

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Iskoristio sam ukazanu priliku na najbolji mogući način. Nisam se uopće nadao da ću zabiti čak tri gola, a eto uspjelo mi je i nitko sretniji od mene – kaže Blažević


Tri postignuta gola i to u prvom službenom seniorskom nastupu bez obzira na slabašnog protivnika je nešto što se ne viđa svaki dan u svijetu nogometa. Upravo to je pošlo za nogom mladom 19-godišnjem napadaču Vlatku Blaževiću. Trener Milin mu je dao priliku od prve minute u tandemu sa Jurinom te mu je on uzvratio na najbolji mogući način na ukazanom povjerenju.
– Iskoristio sam ukazanu priliku na najbolji mogući način. Nisam se uopće nadao da ću zabiti čak tri gola, a eto uspjelo mi je i nitko sretniji od mene. Imao sam tremu prvih pet minuta, a poslije toga sam se opustio. Imali smo istina slabijeg protivnika nasuprot koji nam je ostavljao dosta prostora, no najbitnije da smo odigrali od prve minute ozbiljno i bez podcjenjivanja. Takav pristup se uvijek isplati – kazao je mladi Blažević nakon svog više nego uspješnog debija, a u bližoj budućnosti se može nadati i prvim minutama u prvoligaškoj konkurenciji.