Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Taksista prisilili na vožnju stavivši mu nož pod vrat

28.10.2010. 22:00
Taksista prisilili na vožnju stavivši mu nož pod vrat


Vozač zadarskog Lulić taksija Enis Buterin policiji je prijavio četvoriucu mladića kojima je nešto iza jedan sat u noći 9. listopada stao u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru nakon čega su mu zaprijetili nožem. Njaprije ga je mladić koji je sjeo na suvozačevo mjesto zgrabio za bradu, a potom mu je onaj što jke sjedio iza njega stavio nožičć pod vrat. Taksist nije imao izbora nego odvesti ih na traženo odredište i to besplatno jer su mu na kraju vožnje odbili platiti.
Nakon višednevne potrage policija je pronašla četvoricu mladića, dva 18-godišnjaka, 26-godišnjaka i 27-godišnjaka protiv kojih su potom podnesene kaznene prijave zbog nasilničkog ponašanja, a to je cijena koju će platiti umjesto da su platili vožnju tek 20 kuna.
Davor Lulić, vlasnik Lulić taksija jučer nije želio komentirati ovaj napad na njegova zaposlenika napomenuvši tek kako je riječ o jednom, pojedinačnom slučaju.
No, koliko je to zanimanje izloženo i opasno zadrani su se osvjedočili prije tri godine kada je mučki ubijen taksista Igor Ćustić, a njegovom ubojici Elvisu Šopiću u tijeku je suđenje na zadarskom Županijskom sudu.