Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Donat i dalje bez pobjede

28.10.2013. 23:00
Donat i dalje bez pobjede


Ne izgleda dobro, ali ovo ipak nije realno stanje. Imali smo veliki peh na početku, tako da se slobodno može reći da za nas natjecanje tek počinje – kazao je trener Davor Karlović


Stolnotenisači Donata doživjeli su još dva poraza u Super ligi. Nakon što su u prvom kolu poraženi od Libertasa, Zadrani nisu bolje prošli niti u drugom kolu. Naime, kod kuće su prvo poraženi od Kutine (1:4), da bi dan kasnije izgubili i od Zagreba (0:4). Neugodan je ovo niz, jer se ne pamti kada je klub iz Zadar u natjecanje ušao s omjerom 0-3.
– Nažalost u prvim utakmicama nismo mogli računati na Kneževića i Marelju. Prvi je ozlijeđen, drugi bolestan. Osim toga trenutačno za nas ne može igrati niti Alan Jalžabetić, kojeg je nezakonito registrirao Dr. Časl, iako sam igrač nije potpisao pristupnicu. Sad ih on tuži i treba vidjeti kako će se to riješiti – kazao je Davor Karlović, koji je od svog brata Denisa preuzeo mjesto trenera prve momčadi.
Dvoboj s Kutinom i Zagrebom Zadrani su tako odigrali sa samo jednim igračem iz prve postave, Dominikom Zeljkom. Preostala dva mjesta su preuzela braća Goja, Matej i Antonio. Protiv Kutine je jedinu pobjedu ostvario Zeljko, dok su ostale utakmice igrači Donata izgubili. Protiv Zagreba se nije moglo do pobjede. Nakon uvodne tri utakmice Superlige Donat se nalazi na začelju s tri poraza i negativnim omjerom mečeva koji iznosi 1-12.
– Ne izgleda dobro, ali ovo ipak nije realno stanje. Imali smo veliki peh na početku, tako da se slobodno može reći da za nas natjecanje tek počinje.