Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Dežurstva djelatnika se nastavljaju

Autor: Anamaria Perović

28.12.2009. 23:00
Dežurstva djelatnika se nastavljaju

Foto: Adam VIDAS



Tijekom jučerašnjeg dana odvijao se sastanak u Bjelovaru. Vidjet ćemo kakve su odluke stečajnog upravitelja, te ćemo utvrditi naše daljnje postupke, kaže Silvio Milanko


Nakon nedavnog pokretanja stečajnoga postupka nad tvrtkom Pevec, djelatnici zadarskog prodajnoga centra sastat će se danas sa predstavnicima sindikata, kako bi raspravili o daljnjim potezima. U međuvremenu, dežurstva djelatnika ispred i oko trgovine traju i dalje.
– Tijekom jučerašnjeg dana odvijao se sastanak u Bjelovaru. Vidjet ćemo kakve su odluke stečajnog upravitelja, te ćemo utvrditi daljnje postupke, kaže Silvio Milanko, predstavnik zadarskih radnika Peveca, ističući kako je već jučer bilo govora o potrebi provedbe inventure kako bi se utvrdilo stanje u prodajnome centru, a raspravljalo se i o datumu prestanka ugovora djelatnika.
– Za utvrđivanje potraživanja imamo rok od 30 dana. Ne znamo još ni s kojim datumom će biti određen prestanak ugovora, te ćemo o svemu, nakon što dobijemo informacije sa sastanka održanog u Bjelovaru, razgovarati s predstavnicima sindikata, zaključuje Milanko.