Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Vrbanc: Pobijedio je momčadski duh

28.12.2011. 23:00
Vrbanc: Pobijedio je momčadski duh


Cijelo vrijeme radimo za ovakvu utakmicu i evo konačno se dogodila. Ne bih na kraju isticao samo mene, jer pobijedio je naš momčadski duh, a vidjeli ste da u odlučujućim trenucima nisam ja vukao, nego Ivanov, Batur te Delaš koji je na kraju i donio pobjedu. Idemo sad dalje pokušati dovesti Zadar tamo gdje mu je i mjesto, rekao je junak susreta Goran Vrbanc nakon susreta.
– Odlično smo odigrali utakmicu, zahvaljujući Vrbancu koji je bio uistinu fenomenalan. Kapa do poda za ono što je učinio. Igrali smo kao klapa, jedan za drugoga. Bili smo dobri u obrani, dogodio nam se taj pad u drugom poluvremenu, no pokazali smo karakter i izvukli pobjedu koja je na kraju potpuno zaslužena. Drago mi je što su ponovno došli i navijači na tribine, to nam je puno značilo. Nadam se da će i ubuduće biti ovako popunjeno, jer smo sigurno to zaslužili rezultatom i radom na treninzima, rekao je Ive Ivanov.
Ante Delaš:
– Bilo je teško, ali slatko na kraju. Presudila je naša vjera da možemo pobijediti i Vrbanc koji je odigrao nevjerojatno. Nikad u životu nisam vidio da netko ovako odigra jednu utakmicu. Da nije bilo njega ne bi dobili. Na kraju je bilo gusto, Cibona nas je dobro stisla, a zadnji napad nam se malo i posrećilo te se nakon nekoliko odbijanja lopta našla u mojim rukama. Nisam ni trenutka razmišljao, jer sam znao da je kraj jako blizu i srećom je lopta prošla kroz mrežicu. Za pobjedu koja nam puno znači.
Ante Krapić:
– Znali smo da neće biti lagano. Dobro smo otvorili, odvojili smo se zahvaljujući Vrbancu na lijepu razliku i pokazalo se na kraju dovoljnim. Iako smo u zadnjoj sekundi dobili, mislim da smo svakako zaslužili ovu pobjedu.
Jure Lalić, igrač Cibone:
– Dogodila se ista utakmica kao i protiv Heliosa u Domžalama. Zaostajali smo cijelu utakmicu, pred kraj poveli i izgubili u zadnjem napadu. Mislim da je Zadar bio bolji, pokazao bolju igru, vodio cijelu utakmicu dok smo mi nešto pokušavali, ali pokazalo se nedovoljnim. Zaslužena pobjeda Zadra.