Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zadrani su još uvijek Zelenika

Autor: Šime Ćurko

29.01.2009. 23:00
Zadrani su još uvijek Zelenika

Foto: Vedran SITNICA



Hrvatski dragovoljac navukao je još jednu boru na čelo Dalibora Zebića. Vrlo skromna izvedba njegove momčadi zaokružena je porazom od prosječnog drugoligaša. Štoviše, Zadar, osim dvaput Župan is slobodnog udarca, tijekom 90 minuta, nije ozbiljnije zaprijetio Zagrepčanima. Poveo je Hrvatski dragovoljac u 6. minuti nakon što je ispala kompletna zadarska obrana, Zelenika je izbio sam ispred Ježine i pogodio za vodstvo svoje momčadi. Posljednjih 20-ak minuta Zadar ima igrača više nakon isključenja Sergia, ali ni brojčana prednost Zadru nije donijela ništa korisnoga. U posljednjim trenucima utakmice Wagner je odbijenu loptu pospremio u zadarsku mrežu za konačnih 2:0. Za danas je najavljena utakmica s HIT Goricom u kojoj bi trebala nastupati nominalno druga zadarska momčad, a u subotu bi na red, također u utakmici s HIT Goricom, trebala doći prva momčad. No, nakon ovakve prezentacije protiv HD-a prilično je upitno što je to prva, a što druga momčad.


 ZADAR – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 0:2


POREČ – Igralište u Zelenoj laguni. Strijelci: 0:1 Zelenika (6′), 0:2 Wagner (90′). Crveni karton: Sergio (70′).
ZADAR: Ježina, Beqiri, Bilaver, Puljić, Maruna, Pletikosić, Ljubičić, Surać, Župan, Terkeš, Šaranović. Još su igrali: Vuković, Milin, Šikić, Srzentić, Gregov, Tičak, V. Sladojević.
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Jukić, Eterović, Grgić, Mujdža, Matulović, Batinović, Sergio, Brdik, Zlatar, Zelanika. Još su igrali: Luketić, Špehar, Ercegović, Studenović, N. Tokić, H. Tokić, Wagner, Kešinović.