Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Predstavili se Fuštar i Prahić

29.01.2012. 23:00
Predstavili se Fuštar i Prahić


Možda mogu biti zadovoljniji s onim što je mlađa postava odigrala protiv Istre. U tom sastavu nismo imali klasičnog napadača pa su naprijed igrali Rašo i Miličević. Bilo je dosta trke i borbenosti tako da je ukupan dojam vrlo solidan – rekao je Dalibor Zebić
Konačno su nogometaši Zadra na pripremama u Istri odigrali dvije trening utakmice. Protivnici su bili iz donjeg doma hrvatskog nogometa. Istra iz Pule, koja je nekad igrala u Prvoj HNL, danas se spustila u Četvrtu ligu dok je Grobničan dugogodišnji trećeligaš, u čijim redovima ima i nekoliko igrača s prvoligaškim iskustvom. Zadar je pobijedio u obje utakmice, što u konačnici i nije toliko bitno. Ono važnije, smatra Dalibor Zebić, trener, je to da mu je momčad prikazala dobru igru.
– Možda mogu biti zadovoljniji s onim što je mlađa postava odigrala protiv Istre. U tom sastavu nismo imali klasičnog napadača pa su naprijed igrali Rašo i Miličević. Bilo je dosta trke i borbenosti tako da je ukupan dojam vrlo solidan – rekao je Zebić.
Protiv Grobničana trener Zadra na teren je poslao momčad za koju je procijenio da je trenutačno najjača. U njoj su svoje pozicije našla i tri nova igrača, Igor Prahić, Ivan Fuštar i Hrvoje Tokić.
– Prahić je u prvom poluvremenu igrao na zadnjem veznom, a potom i na stoperu dok smo Fuštara koristili u zadnjoj liniji. Obojica su pokazala ozbiljnost u pristupu i vjerujem da smo s njima dobili kvalitetna rješenja za obrambene zadaće. Imamo još nekoliko dvojbi, kao na primjer na desnom boku gdje je protiv Grobničana igrao Šime Gržan – dodaje Zebić.
Zadrani u Rovinju ostaju do srijede do kada će odigrati još dvije utakmice. Zebić kaže da je riječ o zatvorenim utakmicama pa nije želio spominjati o kojim je protivnicima riječ.
ZADAR 1
ISTRA 0
Strijelac: Rašo (15′- 11 m)
ZADAR: Borgelot, Jurjević, Ikić, Torbarina, Bašić, Viduka, Sarić, Šare, Rašo, I. Tokić, Miličević.
ISTRA: Beblek, Katović, Karimanović, Jandrlić, Sabić, Kolić, Vazbić, Ljubešić, Palčić, Bogdanović, Mlekar.
ZADAR 4
GROBNIČAN 1
Strijelci: 1:0 Ivančić (3′), 2:0 Mršić (10′), 2:1 Jukić (20′ – 11 m), 3:1 Prahić (60′), Ćurjurić (67′).
ZADAR: Gluić, Jerbić, Prahić, Jonjić, Fuštar, Vasilj, Gržan, Begonja, Mršić, Ivančić, H. Tokić. Još su igrali: Ćurjurić, Banović. Trener: Dalibor Zebić.
GROBNIČAN: Milić, Tomić, Miculinić, Jukić, Kovačić, Glavaš, Miškulin, Jasprica, Imeraj, Pilčić, Malkić. Još su igrali: Cijani, Ivković, Ugrina, Vukelić, Sharbini, Ostojić. Trener: Damir Milinović.