Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Zadar traži prolaz na polufinale PH

Autor: Čedo Fabulić

29.04.2009. 22:00
Zadar traži prolaz na polufinale PH


Od 1. do 3. svibnja u Splitu će se održati Prvenstvo Dalmacije u konkurenciji kadeta koje će biti izlučno za jedan od polufinalnih turnira PH. Na trodnevnom turniru sudjeluju pobjednici i drugoplasirani međužupanijskih i županijskih liga Zadar i Dražen Petrović te Split CO i Dubrovnik, a prva tri prvoplasirana kluba izbrit će prolaz na završnicu.
Pod vodstvom trenera Rudolfa Tičine u Split odlaze: Anđelo Ivanov, Roko Jurlina, Emilio Banić, Edi Jurjević, Ante Smolić, Luka Mujagić, Mate Hordov, Karlo Gjergja, Nikola Lukić, Benjamin Bučaj, Karlo Ljubičić i Toni Uglešić.
– Od suparnika koji sudjeluju na prvenstvu poznajemo samo momčad Dražena Petrovića protiv koje smo igrali u međužupanijskoj ligi. No, bez obzira na to, mi ćemo igrati svoju igru i pokušati plasman među tri momčadi, što je za sada najvažnije. Turnirski način igranja je specifičniji od prvenstvenih susreta, ali moji momci mogu to odraditi. Ipak s ovim uzrastom nikada se ne zna – ističe Tičina.
Raspored, petak: Zadar – Dubrovnik (18.30), Split CO – Dražen Petrović (20.30). Subota: Zadar – Dražen Petrović (14), Dubrovnik – Split CO (16.15). Nedjelja: Dražen Petrović – Dubrovnik (10), Split CO – Zadar (12).