Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Vozači oprez, radovi na cesti!

29.04.2011. 22:00
Vozači oprez, radovi na cesti!


– Radovi se izvode na Jadranskoj magistrali, Benkovačkoj cesti, Putu Murvice, Putu Bokanjca te ulicama Nikole Tesle i Benka Benkovića


Zbog gužvi, kolona vozila i općenito otežanog prometa prouzročenog radovima na gotovo svim važnijim prometnim pravcima na području grada, zadarska je policija uputila apel svim sudionicima u prometu da, uvažavajući nastalo stanje, i sami doprinesu sigurnijem i bržem odvijanju prometa. Inače, okončanje tih radova, mahom započetih još u siječnju i veljači ove godine, očekuje se s prvim danima lipnja. Stoga iz policije vozače mole za strpljenje.
– Radovi se izvode na Jadranskoj magistrali, Benkovačkoj cesti, Putu Murvice, Putu Bokanjca, te ulicama Nikole Tesle i Benka Benkovića. Zbog svega ovoga upućujemo apel svim sudionicima u prometu da planirajući rute kretanja izbjegavaju navedene prometnice koliko je god to moguće – poručuju iz PU zadarske, a građanima se savjetuje i da u svoje planove „ukalkuliraju” moguće zastoje. Također, policija vozačima preporučuje i da prema svojim destinacijama krenu ranije i time sebe i druge poštede nepotrebnog nerviranja zbog kašnjenja. Napominju i kako je novonastalim uvjetima potrebno prilagoditi i brzinu kretanja, kao i poštivati privremenu prometnu regulaciju.
– Ukoliko vozači postupe po napucima zasigurno će se, kažu u PU zadarskoj, izbjeći nesreće i još duža čekanja.
Svoj doprinos u što bržem odvijanju prometa na spomenutim prometnicama dat će i prometni policajci svojom nazočnošću, a ujedno mole sve građane da im u tome pomognu uvažavajući naprijed iznesene savjete.