Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Plenković u Gračacu podržao Natašu Turbić

29.05.2017. 22:00
Plenković u Gračacu podržao Natašu Turbić


Predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković tijekom boravka u Zadarskoj županiji posjetio je i Općinu Gračac gdje je dao snažnu potporu Nataši Turbić, kandidatkinji za načelnicu.
Kako je naglasio Plenković, u drugom krugu lokalnih izbora Nataša Turbić bit će nova-stara načelnica Gračaca.
– U drugom krugu očekujem sinergiju svih naših birača i pobjedu načelnice Nataše Turbić, istaknuo je Plenković.
Osim Turbić u Gračacu su predsjednika Plenkovića srdačno dočekali brojni članovi i simpatizeri.
– Program Nataše Turbić i HDZ-a usmjeren je na gospodarski razvoj, jačanje obrazovanja, infrastrukture, korištenje svih kapaciteta ove prekrasne prirode za razvoj turizma. To jamči kvalitetu života svima u Gračacu, naglasio je Plenković.
Dodao je kako Gračacu, kao i cijeloj Hrvatskoj, treba stabilnost i sigurnost.
– Suradnja Vlade RH, Zadarske županije i Općine Gračac doprinijet će realizaciji projekata koji svima nama donose bolju budućnost, zaključio je Andrej Plenković.
Nataša Turbić je u prvom krugu lokalnih izbora između pet načelničkih kandidata dobila potporu čak 40,50 posto birača. U nedjeljnom drugom krugu protukandidat joj je Goran Đekić, kandidat Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i Reformista, koji je u prvom krugu osvojio potporu od 31,39 posto birača.
– Ponosna sam zbog dolaska gospodina Andreja Plenkovića, našeg predsjednika stranke i predsjednika Vlade RH, u jedinu prekovelebitsku općinu u Zadarskoj županiji, ponosna zbog podrške koju mi je iskazao, kazala je prof. Turbić, dodajući kako je uvjerena da će u narednom četverogodišnjem načelničkom mandatu najbolje znati surađivati s Vladom RH i našom Županijom.
– Zato vas još jednom pozivam da zajedničkim snagama pobijedimo u nedjelju kako ne bismo dozvolili da se zaustave svi započeti i planirani projekti za dobrobit svih nas i naše djece, pozvala je Turbić.