Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Poginuo 35-godišnji liječnik iz Zagreba

29.07.2010. 22:00
Poginuo 35-godišnji liječnik iz Zagreba


Vozač je na mjestu poginuo, jedno dijete je ozlijeđeno, dok je ostalih dvoje putnika, supruga i drugo dijete, prošlo neozlijeđeno


 Jedna je osoba smrtno stradala, a jedna je zadobila teške tjelesne ozljede u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 14 sati na autocesti A1.
Do nesreće je došlo na samom izlazu iz tunela Bristovac kada je vozač terenca zagrebačkih registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine stanju kolnika, koji je bio sklizak zbog kiše, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u rasvjetni stup tik uz zaštitnu ogradu. Vozač K.Č., 35-godišnji liječnik iz Zagreba, od siline udarca zadobio je za život teške ozljede kojima je nakon svega nekoliko minuta podlegao. U trenutku nesreće s njim je u vozilu bilo i troje putnika, odnosno supruga i dvoje malodobne djece od kojih je jedno s teškim ozljedama prevezeno u zadarsku Opću bolnicu. Automobil je u nesreći uništen do neprepoznatljivosti, a samo pukom srećom suvozačica i drugo malodobno dijete nisu ozlijeđeni.
Kako neslužbeno doznajemo ozlijeđeno dijete podvrgnuto je operativnom zahvatu i nije u životnoj opasnosti. Navodno je riječ o ozljedama ruku i višestrukim prijelomima donjih ekstremiteta.