Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Parkiranje još do 9. rujna

29.08.2011. 22:00
Parkiranje još do 9. rujna


Dvorište gimnazijske školske zgrade u  Perivoju Vladimira Nazora  koje je od završetka školske  godine u lipnju bilo pretvoreno u parkiralište dostupno svima, uskoro će se  ponovno zatvoriti.
Razlog tome je, naravno,  početak školske godine,  zbog čega je ovaj prostor  ponovno potrebno osloboditi za djelatnike škole. Kako je najavio Rade  Šimičević, ravnatelj Gimnazije Vladimira Nazora, s obzirom na to da školska godina započinje 12. rujna,  školsko će dvorište u službeni javnog parkirališta biti još  do 9. rujna.
– Upozoravamo građane  da ćemo za sva ona vozila  koja nakon početka školske  godine budu parkirana u  našem dvorištu ili u predulazu u dvorište, u kojemu  je također naznačeno da je  riječ o parkiralištu rezerviranom za djelatnike škole,  a koja ne budu imala parkirnu karticu škole, biti primorani zvati pauk službu.  Molimo građane da se pridržavaju ovih pravila, jer  nepoštovanje nam uzrokuje  velike probleme, s obzirom  na to da zbog nemogućnosti  parkiranja profesori kasne  na posao što nam ometa  nastavu, poručio je  Šimičević.
Ovom je prilikom naglasio  također da su prije početka  školske godine završeni i  radovi koji su se neko vrijeme odvijali u samom dvorištu, a kojima se obnovljene  vodovodne cijevi te su postavljeni novi hidranti koji  se sada nalaze i bliže.