Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Jedan bod kao nijedan

Autor:

29.11.2008. 23:00
Jedan bod kao nijedan

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Čudno je da nam sudi utakmicu protiv Intera sudac iz Zagreba, a u Sesvetama nam sudi sudac iz Zaprešića, kaže Jakov Surać
Nogometaši Zadra bili su vidno rezignirani nakon propuštene prilike za pobjedu protiv Intera.
– Borbena utakmica u kojoj smo na vrijeme poveli i kontrolirali smo rezultat. Do kraja nismo iskoristili dvije izgledne šanse i oni su nam iz poluprilike zabili gol. Mislim, nije kraj, jesmo izgubili dva boda, ali dugo je prvenstvo i u Sesvetama moramo osvojiti barem bod. Problem nam je realizacija, ali sam dalje optimist i trebamo dignuti glave i izvući se s dna, kaže Ferdo Milini.
Jakov Surać ističe da je klub sada u izrazito negativnoj situaciji.
– Moram reći da je ovaj bod ipak tragedija i naše neznanje jer ovo nije prvi put da nam se dogodi ovakvo prosipanje bodova. Sada nam je jedna dosta nezahvalna situacija, ali nemamo druge nego u Sesvetama pokušati ispraviti loše stvari koje nam se događaju. Moram naglasiti kako je čudno da nam sudi utakmicu protiv Intera sudac iz Zagreba, a u Sesvetama nam sudi sudac iz Zaprešića. Mislim da sudačka organizacija treba malo povesti računa o delegiranju sudaca jer ovako se događaju čudne stvari.
Želimir Terkeš bio je najsažetiji i najslikovitiji.
– Nemam ništa za reći. Najradije bih se sad ubio.