Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Grdović je s 3,6 promila “parkirao” Jaguar u zid

29.12.2016. 23:00
Grdović je s 3,6 promila “parkirao” Jaguar u zid


Pjevač Mladen Grdović ponovno je u noći na četvrtak skrivio prometnu nesreću upravljajući osobnim automobilom u vrlo alkoholiziranom stanju. U Općoj bolnici Zadar su mu izmjerili rekordnih 3,61 promila alkohola u krvi!
Iz PU zadarske su nam potvrdili kako je u srijedu oko ponoći 58-ogodišnjak upravljajući automobilom marke Jaguar zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine, prednjom lijevom bočnom stranom vozila udario u ogradni betonski zid jednoga dvorišta u ulici Denisa Bajla u Arbanasima. Zadobio je pritom lakše tjelesne ozljede, zbog čega je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen na Objedinjeni hitni prijem Opće bolnice Zadar, u kojoj je zadržan. Slijedi mu optužni prijedlog za izazivanje prometne nesreće.
U bolnicu je Grdović zaprimljen s manjom ranom na glavi, zbog čega je sniman CT-om, ali mu nisu utvrđene teže ozljede. Otpušten je na kućnu njegu.
Inače, zadarska je policija dosad pet puta uhvatila Mladena u vožnji pod utjecajem alkohola na licu mjesta. Nikad nije imao manje od dva promila alkohola u krvi, a jednom je čak bio i rekorder akcije Vikend. Zadnju prometnu nesreću u vožnji u alkoholiziranom stanju ovaj pjevač je izazvao u ožujku prošle godine na raskrižju Starčevićeve i Tuđmanove, kada je izletio na nogostup, oštetivši jedno vozilo i svojim se skupocjenim Mercedesom zaustavivši u prometnom znaku. Potom je napustio mjesto prometne nesreće i policiji bio nedostupan puna četiri dana.