Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Teško ozlijeđen vozač u prevrtanju vozila

30.01.2011. 23:00
Teško ozlijeđen vozač u prevrtanju vozila


Tri su osobe ozlijeđene, od kojih jedna teže, a dvije  lakše, u prometnoj nesreći koja se u nedjelju na noć dogodila  nedaleko od Crvene luke.
Prema informacijama iz policije teže je ozlijeđen 21-godišnji  vozač koji je upravljao automobilom marke „peugeot 208″ te je  zadržan u Općoj bolnici Zadar, dok su lakše ozljede zadobili  dvojica putnika, 28-godišnjak i 26-godišnjak, inače vlasnik  automobila.
Trojica mladića, svi sa zadarskog područja, kretali su se  državnom cestom D8 iz pravca Zadra u pravcu Šibenika nakon  čega je 21-godišnjak, ulaskom u lijevi zavoj zbog neprilagođene  brzine izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevi kolnički  trak te potom sletio s kolnika okrenuvši se na krov.
Šteta na vozilu procijenjena je na 30 tisuća kuna. Protiv  vozača za kojeg još uvijek nije poznato je li konzumirao alkohol,  slijedi kaznena prijava.
Izgorjela ovca i dva janjeta u štali
Jedna ovca i dva janjca izgorjela su u subotu  poslijepodne u drvenoj štali na predjelu Pudarica u Zadru.
Požar na štali u vlasništvu 35-godišnjaka iz Zadra, u kojoj se  u trenutku kada je vatra buknula, nalazilo oko 200 ovaca i  janjaca te šest krava, izbio je oko 19 sati. Vlasnik je brzo  reagirao te je većinu stoke uspio istjerati iz štale, no ipak, ovca  i dvoje janjaca koji su zadnji ostali u štali izgorjeli su u  požaru.
Požar su u 20.40 sati ugasili djelatnici JVP-a Zadar, a nakon  završetka očevida koji je u tijeku, utvrdit će se uzrok izbijanja  vatre, kao i nastala šteta.
Opljačkan „Bakmaz” na Bulevaru
Nepoznati mlađi muškarac u subotu je poslijepodne opljačkao trgovinu Bakmaz u Ulici Ante Starčevića  na Bulevaru. Mladić je iskoristio priliku kada u trgovini nije bilo  kupaca te je upao unutra i od blagajnice uz prijetnju zatražio  novac. U strahu za svoj život, 29-godišnja zaposlenica predala  mu je novac iz registar kase, a mladić je sa sobom odnio i nešto  cigareta.
Protiv nepoznatog počinitelja za kojim policija intenzivno  traga slijedi kaznena prijava.