Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ivan Santini na liječničkom pregledu u Freiburgu

30.01.2012. 23:00
Ivan Santini na liječničkom pregledu u Freiburgu


Ni Hajduk, ni Wolsburg, ni Köln nego – Freiburg. Ivan Santini do kraja sezone trebao bi igrati za Freiburg, a njemački klub sa Zadrom dogovora posudbu prvog strijelca Prve HNL tijekom proljetne polusezone. Santini bi tako ostao igrač Zadar na posudbi u Freiburgu. O detaljima ugovora za sada se samo može nagađati, no da je Freiburg gotovo sigurno novi Santinijev klub potvrdio je i zadarski napadač.
– Idem u Freiburg na liječnički pregled. To je sve što mogu reći – izjavio je danas ujutro Santini koji bi trebao pomoći svom novom klubu u borbi za ostanak u Bundesligi. Naime, Freiburg je trenutačno posljednji u konkurenciji 18 momčadi sa 16 bodova, koliko ima i pretposljednji Augsburg. Oba sastava u 19 kola imaju četiri pobjede.
Inače, o Santnijevom odlasku govori se od kada je završila polusezona u Prvoj HNL, a još uvijek nije sasvim jasno zašto se s transferom čekalo do posljednjeg dana prijelaznog roka. U Bundesligi su već odigrana dva kola proljetnog dijela, a Santini je danima živio u neizvjesnosti oko toga gdje će nastaviti karijeru…