Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Carlos Santana 29. srpnja u Zadru

Autor: Valentina Mlađen

30.01.2013. 23:00
Carlos Santana 29. srpnja u Zadru

Foto: Zvonko KUCELIN



Cijena karte za spektakl godine iznosi 505 kuna za VIP sjedenje te 325 kuna za stajanje, a prvih 2.000 ulaznica u prodaji su s popustom od 50 kuna (455 i 275 kuna)


Carlos Santana održat će 29. srpnja koncert na parkiralištu Jazina. Potvrđeno je to na konferenciji za medije koju su jučer u Arheološkom muzeju Zadar održali predstavnici Turističke zajednice Grada Zadra i organizatora koncerta Adria Entertainment.
Ulaznice u prodaji od sutra
Cijena karte za spektakl godine iznosi 505 kuna za VIP sjedenje te 325 kuna za stajanje, a prvih 2.000 ulaznica u prodaji su s popustom od 50 kuna (455 i 275 kuna). Kako je Santana poznat kao veliki humanitarac 5 kuna od svake prodane ulaznice namijenjeno je u humanitarne svrhe njegove zaklade Milagro.
Ulaznice će se u prodaji naći već od petka, 1. veljače od 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.
– Unatoč svim lošim najavama pokušavamo našim sugrađanima i gostima dovesti najkvalitetnije što možemo dobiti u ovim teškim vremenima, zadovoljno je istaknuo Branko Ganzulić iz TZ Grada Zadra.
Santana u Zadar stiže u sklopu velike europske turneje te će uz dobro poznate hitove predstavljati svoj novi album “Shape Shifter”.
– Grad Zadar uvijek nam je dobar partner, ali i izvođačima koje smo imali priliku zajednički odraditi. Grad Zadar uspio se na kartu turističkih odredišta postaviti upravo i zbog velikih glazbenih spektakala po kojima je postao prepoznatljiv, rekla je Martina Pogačić iz Adria Entertainmenta.
Troškovi organizacije nepoznati?
Direktor TZ Zadra Zvonko Šupe kazao je kako su se rado odazvali neočekivanom pozivu iz Adria Eintertainmenta naglašavajući kako je nastup Santane u Zadru definitivni pobjednik koncerta godine u Hrvatskoj. Troškove organizacije, koji za sada ostaju nepoznati, snosit će Adria Entertainment, a Turistička zajednica i Grad Zadar pružit će svu potrebnu tehničku podršku oko organizacije koncerta.
Kako je pojašnjeno na konferenciji Jazine su odabrane zbog lakše dostupnosti s obzirom na to da će sa Santanom u Zadar stići i šleperi opreme. Cijena koncerta znat će se nakon njegova održavanja, rečeno je na konferenciji, a nadaju se kako će posjećenost biti na razini održavanja koncerta Lennyja Kravitza na istoj lokaciji kada je na Jazinama bilo desetak tisuća ljudi.