Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zadar doveo Hrvoja Batinovića

30.01.2014. 23:00
Zadar doveo Hrvoja Batinovića


Rukometaši Zadra dobili su veliko pojačanje. Klub iz Mocira dogovorio je dolazak Hrvoja Batinovića (1988.), lijevog krila, koji je posljednjih sezonu i pol nastupao za Zagreb CO. Batinović je karijeru počeo u rodnom Metkoviću, potom je u Premijer ligi nastupao i za Split, odakle je prešao u redove hrvatskog prvaka Zagreba.
Nastupi u Zagrebu doveli su ga i do reprezentacije s kojom je osvojio broncu na Europskom prvenstvu u Srbiji 2012. godine, a prošle godine sa Hrvatskom je bio srebrni na Mediteranskim igrama u Mersinu. Bio je i u kombinacijama za Olimpijske igre u Londonu, no nakon ozljede više nije konkurirao za mjesto među “kaubojima”.
S Batinovićem u sastavu porasli su i izgledi Zadrana u borbi za ostanak u Prvoj ligi. Nakon 12. kola Zadar je 12. u konkurenciji 13 klubova, a prvi nastup u drugom dijelu sezone igrači Roka Paleke imat će sutra (18.30) kada im u 13. kolu u goste stiže Split.
Nakon Ivana Ninčevića, koji također igra na lijevom krilu, a koji je u Zadru bio u prvom dijelu sezone 2009./10. Batinović je najzvučnije pojačanje kluba koji je posljednjih godina nastupao u drugom i trećem hrvatskom klupskom rangu. Realno je očekivati da će Batinović biti igrač Zadra dok ne ne dođe ponuda koju neće moći odbiti…