Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Devet godina bez Hrvoja

30.03.2017. 22:00
Devet godina bez Hrvoja


U ponedjeljak 3. travnja navršit će se devet godina otkako nas je napustio Hrvoje Ćustić, 25-godišnji nogometaš Zadra koji je preminuo od posljedica teških ozljeda zadobivenih na utakmici Prve HNL između Zadra i Cibalije. Sutra u 16 sati Zadar na Stanovima se igra utakmicu 23. kola Treće HNL – jug protiv Kamena. Kao i svake godine kada se približava ovaj datum i ovu utakmicu Zadrani će odigrati u sjećanje na svog 12. anđela.
– Tim povodom pozivamo sve Zadrane i prijatelje sporta da u subotu dođu na Stanove u što većem broju i tako još jednom odaju počast našem Hrvoju – ističe Roman Morović, voditelj odnosa s javnošću zadarskog trećeligaša.
Prije utakmice predstavnici klubova položit će vijence na mjestu Hrvojeva stradavanja, a igrači obje momčadi na teren će istrčati u majicama s njegovim likom.
– U ponedjeljak 3. travnja u 17 sati ćemo se ponovno okupiti na Stanovima te položiti vijence i zapaliti svijeće, nakon čega ćemo se zaputiti na Hrvojev grob u Murvici. U 18 sati u župnoj crkvi u Murvici služit će se sveta misa zadušnica – napominje Morović.