Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Stravična smrt vozača motocikla kod Kožina

30.08.2016. 22:00
Stravična smrt vozača motocikla kod Kožina


U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u ponedjeljak oko 23 sata između Kožina i Petrčana (u blizini deponija smeća) poginuo je 40-godišnji vozač motocikla Yamaha sisačkih registracijskih oznaka.
– Prema rezultatima očevida utvrđeno je kako je 40-godišnji vozač motocikla marke Yamaha iz neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku, te se bočno sudario s Toyotom kojom je upravljao 41-godišnji Zadranin, a nakon toga i vozilom marke KIA koja se kretala odmah iza prvog vozila, rekao je jučer Elis Žodan glasnogovornik PU zadarske. Vozač motora kretao se iz smjera Zadra prema Ninu, a u nesreći je teško stradala još jedna osoba koja se nalazila u automobilu.
Očevid je trajao cijelo noć, ali i u utorak kroz jutro. Od siline udarca dijelovi motora i automobila bili su razbacani duž mjesta prometne nesreće, ali i dijelovi nesretnog motociklista koji je odmah poginuo. Zbog mraka i potrage pomoć u očevidu i traženju zadarskoj policiji pružali su i vatrogasci JVP Zadar ze pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.
Promet je od Petrčana do Kožina zbog očevida bio obustavljen do 6.40 sati. Tijekom jučerašnjeg dana na mjestu događaja uz cestu mogli su se vidjeti porazbacani dijelovi vozila, a netko je ostavio i svijeću za stradalog motociklista.