Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Nijemcu iz kuće u Kruševu odnijeli sve vrijedno dok ga nije bilo

30.10.2011. 23:00
Nijemcu iz kuće u Kruševu odnijeli sve vrijedno dok ga nije bilo


Vlasnik kuće na predjelu zvanom Crna punta u Kruševu, 61-godišnji njemački državljanin, neugodno se iznenadio nakon što je poslije mjesec i pol odsutnosti ponovno došao u svoju kuću u petak. Iz nje mu je, naime, u vremenu od 15. rujna do 28. listopada ove godine nepoznati lopov pokrao gotovo sve vrijedno, odnosno sve ono što se dalo odnijeti počevši od električnih aparata, raznog alata, tehničke opreme pa do vrijednih slika. Vrijednost ukradenih stvari za kojima policija intenzivno traga procijenjena je na iznos od čak 210.000 kuna. Protiv kradljivca policija je podnijela kaznenu prijavu.
Lopov provalio u kuću i pokrao zlatninu
Nakon što mu je lopov u subotu poslijepodne provalio u kuću u Ulici Ive Andrića, 33-godišnji Zadranin ostao je bez stvari vrijednih oko četiri tisuće kuna. Kradljivac mu je, naime, odnio putni kovčeg, više komada zlatnog nakita i sunčane naočale. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava, a za ukradenim stvarima se traga.
Mladiću (19) ukraden bicikl
U nedjelju, svega pola sata iza ponoći, nepoznati je kradljivac iskoristio nepažnju 19-godišnjeg Zadranina te mu ukrao bicikl. Mladić je svoj bicikl, marke “felt”, vrijedan oko četiri tisuće kuna ostavio nezaključan u Ulici Stjepana Radića. Policija traga za biciklom i još uvijek nepoznatim lopovom protiv kojega je podnesena kaznena prijava.