Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

tradicionalni malonogometni turnir

Biberon Koestlin pobjednik Kutije šibica

Autor: Hina

29.12.2022. 21:30
Biberon Koestlin pobjednik Kutije šibica

Foto: Pixsell



Pobjednik 51. izdanja tradicionalnog malonogometnog turnira Kutija šibica, u Zagrebu, je momčad Biberon Koestlin koji je u finalnom susretu svladao nakon raspucavanja sedmeraca s 3-1, 1-1 Kerschoffset Kamgrad.


Nakon dva odigrana finala na Kutiji šibica, 2017. i 2019. godine te poraza u tim susretima, bilo je ovo premijerno slavlje za Biberon Koestlina na prestižnom malonogometnom turniru.


Poveo je Kerschoffset Kamgrad krajem prvog poluvremena, u 19. minuti je strijelac bio Igor Osredkar. Biberon Koestlin se u igru vratio na početku drugog dijela, a u 23. minuti je Luka Suton pogodio za 1-1. Nakon toga se mreže više nisu tresle te su o pobjedniku odlučivali sedmerci gdje se istaknuo vratar Biberon Koestlina Luka Pavlović.




Biberon Koestlin tako je u završnici turnira dva puta bio spretniji i sretniji pri raspucavanju. U polufinalu je gubio 0-2 sve do 38. minute, a 1-2 do pola minute prije kraja protiv Poliklinike Milojević. Na kraju je izborio sedmerce u kojima je također slavio.


Treće mjesto osvojila je Poliklinika Milojević koja je s 2-0 bila bolja od CB Sea Wolf Gradnje Elez. Prvo je Antonio Konsuo tri minute prije kraja postigao prvi pogodak na susretu za 1-0 Poliklinike Milojević, a sve je riješeno autogolom Dominika Čičića minutu prije kraja.


Turnir veterana osvojila je momčad KMN Meteorplast Vitomarci koja je nakon raspucavanja s 2-1 bila bolja od Pelmen ZGnogomet. Tijekom 40 minuta igre nije bilo pogodaka.


Kod djevojaka je pobjednička ekipa Michieli Tomić koja je s minimalnih 1-0 bila bolja od MC Plus Agram Poliklinike Milojević. Pogodak odluke postigla je Zerina Piskić već u četvrtoj minuti.