Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Poljaković: Uvodi se nova diktatura koja nije ništa manje opasna od komunizma i fašizma!

Autor: Valentina Mlađen

30.10.2012. 23:00
Poljaković: Uvodi se nova diktatura koja nije ništa manje opasna od komunizma i fašizma!

Foto: Vedran SITNICA



Ovu novu ideologiju koju nam nameću možemo nazvati kulturom smrti, a rodna ideologija koja nam se nameće pod krinkom rodne ravnopravnosti dio je te ideologije kulture smrti, naglasio je Poljaković


U Muzeju antičkog stakla Zadar u organizaciji Vijeća Hrasta za Zadarsku županiju prof. Ivan Poljaković održao je predavanje na temu “Zdravstveni odgoj – pranje zuba ili pranje mozga”.
Istaknuvši odmah na početku kako se radi o aktualnoj temi Poljaković je zaključio kako se uvođenjem zdravstvenog odgoja zapravo uvodi nova ideologija.
– Ova tema tiče se svakog građanina bez obzira na svjetonazor jer se radio o uvođenju nove diktature koja je počela 1. rujna, diktature ništa manje opasne od komunizma i fašizma. Pod krinkom zdravstvenog odgoja ova vlada uvodi sustavnu preobrazbu naše djece kao što su fašisti i komunisti činili s mladeži, ustvrdio je Poljaković.
Kod zdravstvenog odgoja koji se sastoji od četiri modula: živjeti zdravo, prevencija ovisnosti, prevencija nasilničkog ponašanja te spolna/rodna ravnopravnost i odgovorno seksualno ponašanje. Upravo kao sporni, Poljaković vidi ovaj četvrti modul za koji kaže kako nema veze sa zdravstvenim odgoje već s preodgojem djece koju će se učiti promiskuitetu, umjesto apstinenciji.
– Ovu novu ideologiju koju nam nameću možemo nazvati kulturom smrti, a rodna ideologija koja nam se nameće pod krinkom rodne ravnopravnosti dio je te ideologije kulture smrti, naglasio je Poljaković. Ustvrdio je tijekom predavanja i kako su priručnike za ovaj četvrti modul radili kvaziznanstvenici koji su promotori ili pripadnici homoseksualnim i lezbijskih udruga.
Nova tehnologija kojom vlada, po navodima Poljakovića, preodgaja djecu naziva se pranje mozga, a osim u Hrvatskoj takva kontrola uma provodi se diljem svijeta te svoje začetke ima u seks revoluciji 60-ih godina nametanjem stava kako je kontracepcija dobra.
Iako je istaknuo kako nema ništa protiv homoseksualaca i lezbijki, Poljaković je ipak ustvrdio kako je homoseksualnost bolest, a ne opredjeljenje te se zabrinuo jer će djecu u školi učiti suprotno.
– Cilj kulture smrti rušenje je institucije obitelji koja je osnovna ćelija društva i rušenjem obitelji ruši se i samo društvo. Drugi cilj je rušenje Katoličke crkve koja promiče tradicionalne vrijednosti, zaključio je Poljaković.
Predavanje nije imalo značajnog odaziva kod javnosti te se okupilo svega desetak građana.