Pretraga

Slika korisnika valentinam

Od danas u ŠC Višnjik na snazi nova prometna regulacija

Zbog povećanog posjeta građana koji se očekuje u sljedećem periodu i sve većeg broja rekreativaca koji treniraju u ŠC Višnjik, a osobito u kompleksu otvorenih sportskih terena, u ŠC Višnjik od danas je na snazi nova prometna regulacija koje će se morati pridržavati svi oni koji naš centar posjeću

Slika korisnika valentinam

Janica Kostelić: Usmjeravajte djecu da se kreću, možda jednoga budu vrhunski sportaši

Svega trideset posto djece u osnovnim školama umjereno je do jače aktivno jedan sat dnevno.

Slika korisnika valentinam

Zadarske ulice su čiste, a kakva je kvaliteta zraka koji udišemo?

Grupa građana ovih je dana uputila Gradu Zadru prijedlog i inicijativu da se u sklopu projekta energetske obnove sufinancirane sredstvima iz EU fondova omogući i sufinanciranje preinake kotlovnica koje koriste tekuća goriva u kotlovnice na prirodni plin.

Slika korisnika valentinam

Na Višnjiku se ujesen uređuje rolalište i klizalište

Početkom svibnja, točnije, prvoga vikenda u svibnju u Sportskom centru Višnjik trebalo bi biti organiziran sportski vikend te prigodno otvorenje svih novouređenih sportskih igrališta i sadržaja.

Slika korisnika valentinam

Zar je staza na Višnjiku toliko krhka da će dijete na romobilu ili dječja kolica izazvati oštećenja!?

Molimo zadarske mame da ni slučajno ne iskoriste toplo proljetno vrijeme i sa svojim prijateljicama provozaju svoju djecu u kolicima po atletskoj i trim stazi na Višnjiku.

Slika korisnika valentinam

Dukić podržao koncesiju Gaženice

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić iskoristio je kolegij kako bi se osvrnuo na projekt luke Gaženica oko kojeg se, kako je kazao, podiže teško razumljiva i zaglušujuća galama.

Slika korisnika valentinam

Stvoreni za prilagodbu

Idete na basket dva puta tjedno, zadnjih pet godina, a onda vas prijatelj nazove i kaže da im fali jedan za nogomet. Spremite se, nađete stare patike prilagođene nogometu u dvorani i uletite među ekipu koja je, kao i vi, godinama aktivna, ali u drugom sportu. U redu, kažete, u formi sam.

Slika korisnika valentinam

Jazine-Arbanasi poražene od Cedevite

Košarkaši Jazine-Arbanasa očekivano su visoko poraženi kod najjače hrvatske momčadi.

Slika korisnika valentinam

Ne može Zadar promašiti koliko može obraniti

Dvoboj s Požegom iz zadarskog kuta može se dvojako promatrati. S jedne strane igračice s Višnjika upisale su drugu uzastopnu pobjedu i to ponovno nakon dobre igre u završnici kada su serijom 6:0 riješile sve dvojbe.

Slika korisnika valentinam

Neuvjetna za sportaše, a Grad Lignumu plaća 1.500 eura mjesečno

Stolnoteniski klub Donat uskoro napušta svoju dvoranu kod Bagatovog igrališta. Od prvog travnja, stolnotenisači će svoje treninge i nastupe održavati na Višnjiku. To je izgleda konačan rasplet ove stolnoteniske priče.

Slika korisnika valentinam

Parkiralište iznad SC Višnjik postalo odlagalište za olupine

Veliko parkiralište iznad dvorane Krešimira Ćosića u SC Višnjik neki građani koriste kao odlagalište neregistriranih vozila i olupina.

Slika korisnika valentinam

Hrvatski vitezovi sutra s Francuzima

Sutra (petak) od 21 sat u dvorani Krešimira Ćosića u dvoboju Svjetske boksačke lige snage će odmjeriti Hrvatski vitezovi sa Fighting Roostersima iz Francuske. Ovo je prvi od ukupno tri meča koja će se u SBL-u ove sezone održati u Lijepoj našoj.

Slika korisnika valentinam

Najviše uredskih djelatnika zaposlio direktor Nasada

Uoči današnje sjednice Gradskog vijeća, SDP-ov vijećnik Erol Gaši dobio je odgovor na pitanje postavljeno još 18. prosinca prošle godine na 7. sjednici GV-a, a u kojemu izražava sumnju na predizborno zapošljavanje te od Grada traži detaljne podatke o zapošljavanju po gradskim tvrtkama:

Slika korisnika valentinam

Mazija: Sram me je

Sve je duži popis ne samo poraza nego i vrlo loših izvedbi zadarskih igračica ove sezone. Dvoboj sa Splitom mogao bi se naći na vrhu te liste jer ono što su Zadranke pokazale sinoć na Višnjik nije bilo na razini ozbiljn(ij)e košarke.

Slika korisnika valentinam

Od sutra u prodaji ulaznice za meč Svjetske boksačke lige

U petak 2. ožujka s početkom u 21:00 sat Hrvatski boksački savez priređuje meč Svjetske boksačke lige koji će se održati u Dvorani „Krešimira Ćosića“.

Slika korisnika valentinam

STIPE ŽUNIĆ: Znam da mi Bog sprema nešto dobro

Stipe Žunić, najbolji hrvatski bacač kugle, zbog bolesti je prije od planiranog završio dvoransku sezonu, što znači da je otkazao i nastup na Svjetskom prvenstvu, domaćin kojega će od 1. do 4. ožujka biti Birmingham.

Slika korisnika valentinam

Kreće projekt olimpijskog bazena na Višnjiku

Prema neslužbenim informacijama, ove godine bi se trebao pokrenuti projekt izgradnje olimpijskog bazena na Višnjiku. Kao što je otprije poznato, Detaljnim planom uređenja Višnjika, predviđena je izgradnja bazena olimpijskih dimenzija tik uz postojeće zatvoreno plivalište.

Slika korisnika valentinam

Problemi sa ozljedama, otkazali Zubčić i Božić

Nakon završnice Kupa Krešimira Ćosića Zadar će ponovno biti centar hrvatskih košarkaških zbivanja. Kraj ovog i početak drugog tjedna zadarski Višnjik će biti domaćin dviju iznimno važnih kvalifikacijskih utakmica za plasman na SP u Kini 2019. godine.

Slika korisnika valentinam

Novi uzlet sportskog turizma Zadarske županije

U prostoru Športskog centra Višnjik u Zadru, održat će se 3. Kongres sportskog turizma, u terminu od 15. do 17. studenog 2018. godine.

Slika korisnika valentinam

VIDEO: Najbolji sportaš Stipe Žunić, najbolja sportašica Maja Perinović!

Najbolji sportaš Zadarske županije u 2017. je atletičar Stipe Žunić. Najbolja sportašica je najbolja hrvatska biciklistica Maja Perinović. U konkurenciji momčadi titulu najboljih osvojio je Košarkaški klub Zadar, a najbolja ženska ekipa su košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Zadar.

Stranice