Zabava

Srijeda, Travanj 4, 2018 14:28

Sat i pol najvećih hitova iz gotovo tridesetogodišnje karijere najbolja su najava velikog koncerta u Arsenalu kojeg Gibonni priprema po prvi put 12. svibnja s početkom u 22h.

Pjevač najpoznatiji po svojoj samostalnoj kantautorskoj karijeri sprema za svoje najvjernije fanove večer najvećih hitova kao što su „Sve je moje njeno“, „Ovo mi je škola“, „Anđeo u tebi“, „Sa mnom ili bez mene“, „Zlatne godine“ , „Judi, zviri i beštimje'', „Onako, od oka“, „Nisi više moje bol“ i razne druge.

Srijeda, Travanj 4, 2018 14:03

Nakon rasprodanih koncerata u zagrebačkom Domu Sportova i ljubljanskoj Areni Stožice aktualna turneja ''Everblue'' Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u Zadru.

Ponedjeljak, Travanj 2, 2018 15:37

Zaželjela se vjerna virska publika iz svih mjesta Zadarske županije dobrih koncertnih događanja na otoku, pa je sinoćnji uskršnji koncert grupe „Dalmatino“ podsjetio na atmosferu s „Virskog ljeta“.

Petak, Ožujak 30, 2018 15:24

Ne boli svakog od južine glava, dapače, neki jedva čekaju da zapuše jako jugo pa odmah trče na Kolovare. A zašto? Zato da bi "letjeli". I današnje jugo iskoristili su zadarski kitesurferi koji su na Kolovarama izvodili vratolomije i uživali u visokim valovima. A kako to izgleda, pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Petak, Ožujak 30, 2018 15:02

Massimo Savić Uskrs će provesti u Zadru. Zadrani će reći, pa to i nije  neka vijest, s obzirom da ovaj zadarski zet naš grad posjećuje vrlo rado i  dosta često, a kako kaže, tu će provesti i mirovinu. Ali da će Massimov  Uskrs biti radni i da će ga obilježiti koncertom u Arsenalu, to je već vijest  za brojne poklonike njegovog stvaralaštva i rada. Tim povodom postavili  smo glazbeniku par brzopoteznih pitanja, a otkrio nam je i kad mu izlazi  sljedeći album.

Petak, Ožujak 23, 2018 20:38

Kako bi uljepšali Uskrs socijalno najugroženijim zadarskim obiteljima i ove je godine priređena humanitarna malonogometna utakmica, čiji je organizator bio Lions klub Zadar. Već tradicionalno u dvorani Mocire sastale su se ekipe Lionsa i Liječnika, potpomognuti nekolicinom poznatih bivših zadarskih sportaša jer su objema ekipama nedostajali njihovi standardni igrači.

Nedjelja, Ožujak 18, 2018 17:10

Marko, iako medicinskog zanimanja, nije mogao ignorirati jaku potrebu za stvaranjem glazbe. Glazbom se planirao baviti isključivo kao autor, ali se u pjevačke vode upustio zbog emocija koje mu je ova pjesma pobudila, kako pojašnjava:

Sve je krenulo od same riječi Bolero i stila glazbe. Ta me pjesma vratila u djetinjstvo i nešto što sam proživio, a riječi su se same slagale. Jednostavno sam pisao i stih je došao za stihom!

Subota, Ožujak 17, 2018 15:57

Hladno pivo, naš najpoznatiji punk/rock bend proslavio je sinoć 30 godina karijere koncerom u zadarskom klubu Arsenal. Momci iz Gajnica su nakon dvodnevnog rođendanskog koncerta u Domu sportova te dubrovačkog Revelina privukli mnogobrojnu publiku i u Zadru. U više od dva sata punokrvne svirke publika raznih generacija mogla je čuti presjek njihovih najvećih hitova.

Dio atmosfere s koncerta pogledajte u fotogaleriji koju je napravio Marin Gospić.

Petak, Ožujak 16, 2018 10:14

Nakon dvije godine Hladno pivo ponovno dolazi osvježiti Zadrane. Zadnji nastup u Zadru imali su 2016. godine u Jazinama, a ovog puta nastupaju u Arsenalu u okviru svoje obljetničke turneje kojom obilježavaju 30 godina rada i postojanja. Tim povodom razgovarali smo s frontmenom benda Milom Kekinom koji nam je najavio što Zadrani mogu očekivati od večerašnjeg koncerta, ali i prokomentirao neke aktualnosti na hrvatskoj društvenoj sceni.

Četvrtak, Ožujak 15, 2018 22:03

Zagrebačka pjevačica sa zadarskom adresom Maja Milin, koja stoji iza glazbenog projekta Nimbus, prošli je tjedan izbacila na tržište novi singl „Tko će znati“. Glazbu i tekst je sama napisala, aranžman i produkciju je radio Ivan Grancarić dok se za spot pobrinula Mare Milin, angažiravši i zadarsku glumicu Vjericu Vidov. Milin se profesionalno počela baviti glazbom 1998.

Stranice