Zabava

Subota, Veljača 3, 2018 12:22

Najnovija pjesma klape Niko ljubavna je balada nastala iz pera klapskog hitmejkera Ivice Badurine (autora glazbe klapskih himni Da te mogu pismom zvati i Vilo moja) i mladog i višestruko nagrađivanog splitskog tekstopisca Pjera Mirića. Naslov skladbe je "Svaki minut Božji", a progovara o sjeti za skoro izgubljenom ljubavi. Poseban pečat pjesmi dali su autor glazbenog aranžmana Leo Škaro i autor vokalnog aranžmana Vjekoslav Šuljić, inače član klape Niko.

Petak, Veljača 2, 2018 08:12

Krš! Lom! Kaos! Krafne! Sendviči! Sokići! – najblaža je verzija sa slasnim dodacima jučerašnjeg okupljanja gotovo svih županijskih vrtića na Viru!

Više od 1.200 djece sa svojim je tetama pohodilo otok na „Malim maškarama“ i uživalo u predstavljanju svojih maski, predstavi „Madagaskar“ i nesputanoj zabavi na Ljetnoj pozornici restorana „Kotarina“.

Četvrtak, Veljača 1, 2018 10:47

Japanska jazz pjevačica Minami Kayoko na ovogodišnjem „Tuna, Sushi & Wine Festivalu“ nastupit će drugi put uzastopno, dok u nepunih godinu Zadar posjećuje već treći put. Prvo ju je očarao glamur zadarskog festivala na gala večeri u „Arsenalu“, drugi put nastupila je upijajući sunce i svjetlo zadarskog ljeta, a sada, kako nam priznaje, ponovno dolazi jer Zadar drži svojim najdražim gradom na planeti.

Srijeda, Siječanj 31, 2018 00:10

U petak, 2. veljače, u Q bar dolazi legendarno Atomsko sklonište. Bend predvođen Brunom Langerom dolazi u Zadar odsvirati još jedan koncert za pamćenje. Atomci su u Qbaru uvijek rado viđeni gosti, i nema sumnje da će i ovaj put prirediti sjajnu rock večer.

Hitovi poput "Treba imat dušu","Žuti kišobran" "Pomorac sam majko", "Bez kaputa", "Pakleni vozači", "Ne cvikaj generacijo", "Saznao sam dijagnozu" sigurno su osnovna lektira svakog rockera koji drži do sebe.

Ponedjeljak, Siječanj 29, 2018 11:20

Ovog proljeća sjajimo! Najnoviji make up trendovi predviđaju puno sjaja, „friško“ lice koje plijeni, koje obasjava, nešto potpuno drugačije od još uvijek aktualnih zimskih mat trendova, informira nas poznata zadarska i ne samo zadarska pjevačica Martine Thomas. Većina javnosti ne zna no Martine osim mikrofonom vješto barata i make up kistovima, bojicama, puderima, ruževima i svom ostalom opremom za uljepšavanje, radeći već godinama i kao vizažistica.

Ponedjeljak, Siječanj 29, 2018 11:02

Kada je prije nešto više od pola godine došlo do promjene u sastavu Općinskog vijeća Općine Vrsi s dolaskom grupe mladih do tada neiskusnih u bilo kakvom obliku političkog života, svojim sumještanima su ponudili jedan drugačiji pogled na to kako bi trebao izgledati život u ovoj maloj općini.

Nedjelja, Siječanj 28, 2018 14:44

Nisu Virani, ali će to uskoro postati – to su nam na subotnjem koncertu „Gustafa“ na Viru kazale „Garavuše & Plavuše“, najbolja maškarana skupina trećeg vikenda manifestacije „Virske maškare“. Dolaze iz velikogoričkog Šćitarjeva i Zagreba sa vikend statusom u virskim naseljima Kozjak i Velika Slatina gdje, kaže nam jedna od „Plavuša“, uživaju u odmoru i – lignjolovu.

Petak, Siječanj 26, 2018 13:33

Na Dan zaljubljenih, 14. veljače s početkom u 20 sati  u HNK Zadar koncert će održati  jedan od najboljih hrvatskih kantautora, istinski romantičar Hari Rončević. 

Utorak, Siječanj 23, 2018 12:00

Nakon svoje avanture s neponovljivom ljubavi, samozatajni pjevač koji sve više oduševljava svojim radovima vraća se, već sada možemo reći novom uspješnicom.

Petak, Siječanj 19, 2018 10:30

Tomislav Ivčić, Tomislav Bralić, Mišo Kovač, Mladen Grdović... kao i nekolicina drugih glazbenika nova su inspiracija zadarske, dakako i ne samo zadarske, pjevačice i, kako ju mnogi nazivaju, zadarske ambasadorice – Marine Tomašević. Ne za pjesme već jednu novu aktivnost kojom se nagrađivana pjevačica u zadnje vrijeme bavi – slikanjem. Marina vrlo uspješno uz mikrofon upotrebljava i kist, angažirana i oko svoje druge, uz pjesmu, velike ljubavi – slikanja.

Stranice