arsenal

Četvrtak, Studeni 23, 2017 18:49

Jedan od najpopularnijih pjevača u zemlji, ali i šire – Tony Cetinski ovaj petak 24. studenog po prvi puta nastupa u Ilirijinom Arsenalu. Nagrađivani glazbenik za zadarsku će publiku napraviti svojevrstan presjek karijere, prisutni će u najvećem zadarskom multimedijalnom prostoru biti u prilici uživati u hitovima koji su obilježili njegovih prvih 27 godina na estradi.

Ponedjeljak, Studeni 20, 2017 12:36 1

Predstava “Kod Tita u raju” spada u red najgledanijih komedija u nekoliko posljednjih godina, na prostoru bivše Jugoslavije, a u nedjelju 26.11.2017. u 20h gostuje u ilirijinom Arsenalu. Zadarski list i Arsenal podijelit će dva para po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti je u komentar na facebooku tagirati osobu koju želite voditi. Dobitnici ulaznica u petak će biti obaviješteni preko facebooka.

Utorak, Studeni 14, 2017 11:17

Najveći regionalni kazališni hit gostuje u ilirijinom Arsenalu. Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji "Dame biraju", u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako riješe svoje egzistencijalne i druge probleme, prije velike europske turneje gostuju u petak u 20 sati u ilirijinom Arsenalu. Zbog ogromnog interesa zadarskih obožavateljica, otvara se dodatni termin za predstavu Dame biraju i to na isti dan, u 18 sati.

Četvrtak, Studeni 9, 2017 12:48

Urnebesna komedija „Bosanac na odmoru“ u nedjelju, 12.11. s početkom u 20 sati stiže u Zadar! Na pozornici ilirijinog Arsenala zabavljat će Vas izvrsni sarajevski glumac Rijad Gvozden sa urnebesnom komedijom “Bosanac na odmoru” koja je u 2017. dosegla rekordnu gledanost. Zadarski list, u suradnji s Arsenalom, vodi vas na fantastičnu komediju.

Utorak, Listopad 24, 2017 10:27

Ilirijin Arsenal nastavlja sa zimskim zabavnim programom - kultni zadarski prostor i ove godine nudi brojne glazbene poslastice. U petak, 24. studenoga Arsenal će biti nezaobilazna destinacija, jer po prvi put dolazi pjevač neprikosnovenog talenta i zavidnih vokalnih sposobnosti omiljen među svim generacijama, a posebno među ženama - Tony Cetinski. Koncert je najavljen u 22.30 sata, a ulaz se otvara od 21 sat.

Srijeda, Listopad 18, 2017 11:48

Zadarski list i Arsenal dijele dvije ulaznice za hit komediju "Pomahnitali". Dovoljno je na facebook stranici Zadarskog lista, u komentaru ovog teksta, tagirati osobu s kojom na ovu odličnu predstavu želite ići. Sretnom dobitniku ćemo sutra u inbox poslati detalje gdje može preuzeti svoje ulaznice.

Naime, jesenski i zimski program u Arsenalu počinje sa atraktivnom hit komedijom "Pomahnitali" koja u nedjelju 22.10. s početkom u 20 sati h dolazi u ilirijin Arsenal.

Srijeda, Listopad 4, 2017 15:22

Djeca zadrugari iz cijele Hrvatske okupili su se u zadarskom Arsenalu na 29. Smotri učeničkih zadruga Republike Hrvatske pod motom "Čuda stvara mašta mladih zadrugara", koja se drugu godinu za redom održava u Zadru, gdje su predstavili rezultate svoje kreativnosti i rada kroz godinu. Učeničke zadruge djeluju kao izvannastavne aktivnosti u školama na kojima učenici, uz mentore, stvaraju određene proizvode koje potom izlažu na županijskim smotrama, koje su natjecateljskog karaktera.

Ponedjeljak, Kolovoz 28, 2017 15:40

 Na konferenciji Eat: Food in digital age gostovao je i Adam Lowy, začetnik pokreta Move for hunger i, prema časopisu Forbes, jedan od najutjecajnijih mladih ljudi na svijetu. On je u Zadru govorio o bacanju hrane te načinima kako smanjiti i u konačnici riješiti taj problem.

Subota, Svibanj 6, 2017 00:00 1

Neće biti pretenciozno ako napišemo da je te večeri u najvećem zadarskom multimedijalnom centru vladala i jedna nostalgična atmosfera

Petak, Travanj 21, 2017 00:00

Sajam poslova na jednom mjestu okuplja sve relevantne dionike na tržištu rada kako bi se omogućila bolja usklađenost ponude i potražnje jačanjem partnerstva za zapošljavanje

Stranice