napad

Utorak, Rujan 15, 2015 00:00

Točno u 11 sati 16. rujna neprijateljski borbeni zrakoplovi u idealnim vremenskim uvjetima napadaju odašiljač te ga raketiraju sa 12 raketa. U preciznom napadu pogođena su dva od četiri 132 metra visoka antenska stupa

Ponedjeljak, Kolovoz 10, 2015 00:00

Policija još traga za skupinom huligana koji su u noći sa subote na nedjelju napali i teško ozlijedili 17-godišnjeg M.R. iz Murvice. Nemili događaj u kojemu su mladiću slomljeni nos i kosti lica dogodio se tijekom koncerta Jelene Rozge u Kalima.

Ponedjeljak, Srpanj 6, 2015 00:00

Sukošanac (46) je u nedjelju oko 18 sati u jednom kafiću, pod utjecajem alkohola, narušavao javni red i mir zbog čega je pozvana policija. No muškarac se nije smirio već je nasrnuo na policijske službenike prilikom intervencije.

Policajci su ga svladali, uhitili i priveli u službene prostorije na triježnjenje nakon čega će nad njim biti provedeno kriminalističko istraživanje.

Utorak, Svibanj 12, 2015 00:00

Vuk je ponovno napao stado koza i ovaca  61-godišnjeg Nediljka Baraća iz Jovića. Nediljko više i ne broji koliko mu je štete vuk napravio u "blagu". Svako malo vuk zađe u njegovo stado od 100-tinjak ovaca i 10-ak koza. I uvijek pokolje koju glavu blaga. Ovaj put stradala je koza. 

Petak, Studeni 28, 2014 00:00

Na tek nekoliko stotina metara od škole, u sred bijela dana, vuk je uletio u naselje i kroz nekoliko minuta, u prostoru ograđenom bodljikavom žicom, zaklao sedam ovaca u vlasništvu Stipe Stipića - priča je to koja se jučer dogodila u Lišanima Ostrovičkim. U ovoj maloj općini na samom rubu Ravnih kotara stočari su i prijašnjih godina imali problema s napadima vukova na stoku, bijesnim lisicama, ali nikada do sada nisu se bojali pustiti djecu u školu.

Ponedjeljak, Studeni 17, 2014 00:00

U proteklih šest mjeseci vukovi su tri puta napali naše ovce. U lipnju na Krčevini u neposrednoj blizini Miljašić jaruge ubili su ih osam. Drugi pohod bio je prije mjesec dana na istom mjestu kada su nam zaklali tri ovce i treći se dogodio sada na pašnjaku u Lugu kad nam je stradalo dvanaest ovaca. Četiri su ubili na licu mjesta, jedna je nestala dok je sedam izmasakrirano i sada nam pred očima krepavaju.

Četvrtak, Srpanj 18, 2013 00:00 1

Denis Kovačević u utorak navečer je, krenuo za svojim stadom prema kući kad mu je vuk uletio među 120 ovaca i četiri ugrizao ispod vrata. Vuka nije previše uznemirilo njegovo vikanje, a pobjegao je nakon što je bacio treći kamen prema njemu

Utorak, Srpanj 16, 2013 00:00

Suđenje ekipi od sedmorice mladića zbog incidenta ispred bivšeg diska Gotham kluba prije pet godina, ponavlja se na traženje Vrhovnog suda RH. "Pala" je, naime, presuda kojom je jedan od njih bio uvjetno osuđen zbog pokušaja ubojstva dok su ostali bili oslobođeni

Stranice