kk zadar

Ponedjeljak, Rujan 4, 2017 10:05

Roster košarkaškog kluba Zadar i službeno je bogatiji za trojicu igrača - piše "kkzadar.net". Jednogodišnje ugovore potpisali su centri Filip Kraljević i Šime Špralja koji već neko vrijeme treniraju sa Zadrom, a novo ime je Amerikanac Nathan Taphorn. Povratnici Kraljević i Špralja potpisali su jednogodišnje ugovore, dok je Amerikanac potpisao ugovor s probnim razdobljem, nakon kojega klub može aktivirati klauzulu produljenja.

Subota, Rujan 2, 2017 22:42

Danas su u prvom pripremnom dvoboju košarkaši Zadra gostovali u Splitu i kod istoimenog domaćina slavili sa 81:79. U redovima Zadra najučinkovitiji bio je Preston Knowles sa 18 koševa, a Zadar: Bašić 4, Vladović 12, Ivanov 10, Kraljević 12, Knowles 18, Brzoja 14, Vuković 2, Krajina 9, Špralja, Jelenković.

Petak, Rujan 1, 2017 10:46

Nastupio je mjesec u kojemu će se dogoditi nova zbivanja u slijedu koji bi se u egzistiranju KK-a Zadar s. d. d-a. mogao obilježiti i kao zaklapanje jedne (stare) i otvaranje druge (nove) stranice. Za 12. rujna sazvana je skupština dioničara s obimnim dnevnim redom s tim da je cjeloviti poziv objavljen 1. kolovoza, a 28. kolovoza objavljene su dopune i promjene dnevnoga reda.

Ponedjeljak, Kolovoz 28, 2017 18:51

Roster Košarkaškog kluba Zadra polako (ali sigurno se puni). Nekoliko dana nakon potpisa ugovora u Zadar je stiglo i prvo (možda ne i zadnje) američko pojačanje. Tako je Preston Knowles upravo odradio i prvi trening s novom momčadi. Radi se o beku šuteru, koji po potrebi može odigrati i "jedinicu". Inače, Knowles (187 cm) je košarkašku karijeru započeo na prestižnom američkom sveučilištu Louisville.

Petak, Kolovoz 25, 2017 16:08

Roster KK Zadar od danas je bogatiji za dvojicu novih igrača. Ugovorne obveze sa zadarskim ABA ligašem potpisali su američki bek Preston Knowles i krilni centar Domagoj Vuković, koji je već neko vrijeme trenirao sa Zadrom - piše kkzadar.net.

Četvrtak, Kolovoz 24, 2017 16:48

Košarkaški klub Zadra ipak neće prekinuti tradiciju pa će i ove godine nastupiti na Zadar Basketball Tournamentu. "Rezultat je ovo zajedničkih napora tvrtke S event kao organizatora turnira, kluba i grada Zadra kao većinskog vlasnika KK Zadar" ističu organizatori. Valja istaknuti da će Zadar na turniru zamijeniti momčad grčkog prvaka Panathinaikosa, koji, po riječima organizatora, nije ispoštovao sve stavke i uvjete ugovora.

Srijeda, Kolovoz 23, 2017 18:32

Ive Ivanov vratio se u KK Zadar, prenosi kkzadar.net. Tijekom današnjeg dana riješeni su i posljednji proceduralni detalji oko ugovora, te je nekadašnji kapetan kluba, nakon dvije godine igranja u Krki i Šibeniku, i službeno opet postao igrač Zadra. 

Ugovor je potpisan na godinu dana. 

Ponedjeljak, Kolovoz 21, 2017 10:44

Košarkaši Zadra u srijedu su krenuli s pripremama za sezonu 2017./18., a tome je prethodilo poprilično burno razdoblje u klubu u kojemu je je direktor Boris Skroće dao ostavku, a kako sportskog direktora Branka Skroču, za sada još neslužbeno, je zamijenio Branimir Longin. Dugo se nije potvrdio niti nastavak suradnje s Naglićem, ali u konačnici je Riječanin ipak ostao na klupi momčadi s Višnjika te krenuo u pripreme, i to kasnije nego inače.

Petak, Kolovoz 18, 2017 20:36

 Košarkaši Zadra u srijedu su počeli s pripremama za novu natjecateljsku sezonu u kojoj će, kao i dosadašnjih godina, prije svega tražiti način da što mirnije osiguraju ostanak u ABA ligi, a osim toga pokušati doći do što boljeg plasmana u A-1 ligi.

Srijeda, Kolovoz 16, 2017 20:43

Malo kasnije nego ostali, košarkaši Zadra  i službeno su počeli pripreme za iduću sezonu u kojoj će ponovno nastupati na dva ligaška fronta (ABA liga, A-1 liga) te, dakako, i u Kupu Krešimira Ćosića, a kako to biva već niz godina, proći će još jedna sezona u kojoj se na Višnjiku neće igrati niti jedno europsko natjecanje.

Stranice