policija

Petak, Kolovoz 11, 2017 09:57

U četvrtak oko 18 sati, u uvali Lučina kod Pašmana, na 40-godišnjeg plivača naletjelo je plovilo kojim je upravljao zasad nepoznati muškarac koji je nakon nesreće stao i razgovarao s ozlijeđenim plivačem. 40-godišnjak je s teškim ozljedama zadržan u zadarskoj bolnici, a za voditeljem brodice se traga.

 

Četvrtak, Kolovoz 3, 2017 17:05

Zadarska policija dobila je noćas oko 1 sat dojavu preplašenih građana o muškarcu koji spava u žbunju kod Superkonzuma, preko puta autobusnog kolodvora, na Bulevaru s pištoljem pokraj sebe.

Policajci su priveli 68-godišnjeg muškarca kojem je izmjereno 2,8 promila alkohola u krvi. Nakon triježnjenja u policijskoj postaji utvrđeno je kako vremešni muškarac ne posjeduje dozvolu za držanje oružja, a olakotna okolnost za njega bila je što u pištolju nije bilo streljiva.

Ponedjeljak, Srpanj 3, 2017 16:32

 I ove godine će za sigurnost na ulicama na području PU zadarske brinuti dvojica poljskih i četvero mađarskih policijskih službenika koji će u Zadru boraviti tijekom srpnja i kolovoza. Riječ je o projektu pod nazivom Sigurna turistička sezona koji se prije 11 godina počeo provoditi upravo na području PU zadarske, istaknuto je na konferenciji za medije PU zadarske.

Srijeda, Prosinac 30, 2015 00:00

Sljedećih dana očekuju se i povećane gužve i veći broj javnih okupljanja pa policija građane upozorava da dodatno obrate pozornost na svoje stvari

Srijeda, Prosinac 30, 2015 00:00

Policijske službenike Postaje granične policije Donji Srb ovih je dana posebno obradovala dječjom rukom oslikana blagdanska čestitka.  Poslala ju je obitelj koja je prošlog kolovoza bila na izletu na njihovom postajnom području, uz zahvalu i najbolje želje policajcima koji su im pomogli u njihovoj nevolji.

Utorak, Prosinac 8, 2015 00:00

Devetnaest osoba poginulo je na cestama pod nadležnošću Policijske uprave zadarske od početka ove godine, što je za dvije smrtno stradale osobe više nego u prvih 11 mjeseci lani.

Utorak, Studeni 10, 2015 00:00

Vozači često tumače da su sigurnosni pojasevi nepotrebni, neudobni ili čak opasni, a nisu svjesni kako je šansa za smrtno stradavanje u prometnoj nesreći deset puta veća ako se ne koristi sigurnosni pojas

Četvrtak, Listopad 22, 2015 00:00

Ako ste do sad mislili da ćete se na prometnici pored policijske patrole umjerenom vožnjom i poštujući prometna pravila izvući bez prijave za neki drugi prekršaj - prevarili ste se

Srijeda, Listopad 14, 2015 00:00

Mjesec dana nakon imenovanja Davora Škibole za ravnatelja Županijske lučke uprave, Pomorska policija PU zadarske još uvijek nema novoga načelnika. Škibola je na novu dužnost s ovog mjesta otišao 1. listopada, a Elis Žodan, glasnogovonik PU zadarske, kaže kako će natječaj biti uskoro raspisan.

Srijeda, Listopad 14, 2015 00:00

"Prava žrtava kaznenih djela i prekršaja" naziv je stručne radionice koja je nastala zajedničkom suradnjom Odjela za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru i PU zadarske, a koja je održana jučer u prostorijama Ureda načelnika PU zadarske.

Stranice