Događaji

Utorak, Travanj 24, 2018 08:51

Radove i opremanje Bedema zadarskih pobuna nadzirat će zajednica ponuditelja Investinženjering d.o.o. i D&Z d.o.o. Njihova je ponuda odabrana kao ekonomski najpovoljnija po provedenom otvorenom postupku javne nabave male vrijednosti za sklapanje ugovora o javnoj nabavi s ukupnim brojem bodova 98,54 u ponuđenom iznosu od 314.000,00 kn bez PDV-a, odnosno 392.500,00 kune s PDV-om.

Ponedjeljak, Travanj 23, 2018 10:20

Zna li zadarska oporba da građane Zadra, evo barem one koje žive na Putu Petrića i okolnim ulicama, više zanima kada će više biti sanirano križanje Puta Petrića i Ulice Ivana Zajca nego što Sinjani misle o investicijama u Zadru? Zna li da stanare zgrade socijalnih stanova više zanima kada će biti renovirana njihova zgrada nego opdanje žbuke s Novih vrata. Konkretni životni problemi su izgleda van dosega kratkovidnog i dalekovidnog razmišljanja zadarske oporbe.

Nedjelja, Travanj 22, 2018 19:54

Prodajom nekretnina tvrtke Gortan Zadar d.o.o. u stečaju temeljem ovrhe koju je radi naplate dospjelih, a neplaćenih rata kredita pokrenula OTP banka utrženo je 10.776.814,54 kune, a i dalje se prodaje nekoliko poslovnih prostora, garaža i parkirnih mjesta procijenjene vrijednosti od oko 10 milijuna kuna.

Nedjelja, Travanj 22, 2018 14:55

Tvrtka Crodux derivati dva u javnoj je ponudi za preuzimanje isplatila i preuzela 9.559 dionica ili 27,97 posto dionica zadarskog Tankerkomerca te nakon ponude za preuzimanje drži ukupno gotovo 62 posto dionica zadarske tvrtke, objavila je u petak tvrtka Crodux derivati dva.

Subota, Travanj 21, 2018 19:22

 Britanska akrobatska grupa Red Arrows danas je s deset aviona HAWK T-1 preletjela preko Zadra te su sletjeli u vojarnu „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku. Riječ je o jednoj od najboljih svjetskih akrobatskih grupa koju čine vrhunski piloti članovi britanskih Royal Army Force (RAF), a stigli su u posjet kolegama iz akrobatske grupe „Krila Oluje“.

Subota, Travanj 21, 2018 15:14 1

Županijska organizacija Narodne stranke Reformisti jučer je održala izvještajno-tematsku i izbornu Skupštinu na kojoj je kao jedini kandidat za predsjednicu izabrana Vesna Sabolić. Na skupštini su bili i gosti, među kojima i predsjednik stranke Radimir Čačić te regionalni predsjednik Nikola Ljuban i predsjednik zagrebačke organizacije Tihomir Novotni.

Petak, Travanj 20, 2018 18:05 1

Na Sveučilištu u Zadru danas je u zvanje sveučilišnih prvostupnika promovirano 36 studenata Odjela za germanistiku, koji su dobili diplome o završenom dvopredmetnom preddiplomskom sveučilišnom studiju, koja predstavlja krunu trogodišnjega rada, ali i prvi korak u novi izazov – stjecanje stupnja magistra znanosti.

Petak, Travanj 20, 2018 17:59

Među prvim smo županijama koje su donijele novu razvojnu strategiju, iza koje je vrlo temeljit rad stručnog tima. Pred Zadarskom županijom novi je razvojni uzlet, stabilnost i prosperitet. Naše općine i gradovi, ali i naši građani, svoje želje i ambicije mogu ostvariti samo uz pomoć snažne županije. Trebamo biti složni i uz predan rad odlučno krenuti ususret novim izazovima, čestitajući Dan Zadarske županije, 25.

Petak, Travanj 20, 2018 17:00

Višegodišnje prijateljstvo Sveučilišta u Zadru i Južnomoravske regije obilježeno je i ove godine današnjim susretom u Rektoratu, gdje je župana Bohumila Šimeka i njegovu pratnju primila rektorica prof. dr. sc. Dijana Vican, zajedno s prorektorima izv. prof. dr. sc. Slavenom Zjalićem, izv. prof. dr. sc. Nedjeljkom Balić-Nižić te drugim djelatnicima Sveučilišta.

Petak, Travanj 20, 2018 14:07

Ministrica gospodarstva Martina Dalić komentirala je danas u Zadru najavu  novog predsjednika Uprave Ine Sandora Fasimona koji je najavio  zatvaranje  proizvodnje u Rafineriji nafte Sisak.

Stranice