Zabava

Subota, Prosinac 30, 2017 11:42

Novogodišnji blagdanski stol, uz vjenčani i božićni zauzima centralno mjesto na listi velikog broja gurmana svijeta, pogotovo domaćih. Jelovnik za te prigode se pomno razrađuje danima, tjednima pa čak i mjesecima prije dana D.

Subota, Prosinac 30, 2017 11:30

Sinoć je TBF okupio veselu ekipu na adventskom trgu i još jednom dokazao da ih Zadar baš voli. Momci su dali sve od sebe kao što je njihov frontmen Mladen Badovinac i najavio. Nakon koncerata u sklopu blagdanske turneje ovih dana: Ploče, Podgora, Ljubljana, Maribor, Split i Zadar je došao na red. TBF je održao vrhunski koncert u punom sastavu i najboljem izdanju.

Petak, Prosinac 29, 2017 15:12

Kada u noći 31. prosinca s bine na Narodnom trgu krene novogodišnje odbrojavanje s Tomislavom Bralićem i klapom „Intrade“, bit će to vrhunac jedinstvenog trodnevnog spektakla dočeka Nove godine u Zadru.

Petak, Prosinac 29, 2017 10:15

U sedmoj sezoni mega popularne serije „Igre prijestolja“ popularni splitski pjevač Giuliano Đanić imao je cameo rolu sa suprugom Kristinom, ove je godine još odrađivao numere za mjuzikl „Naša bila štorija“ zajedno s Goranom Karanom, Severinom i Danijelom, a nedavno je odradio i zadarski koncert.

Četvrtak, Prosinac 28, 2017 14:20

U petak od 17 sati na Trgu Petra Zoranića održat će se kušanje kuhanohg vina ugostitelja na adventskom sajmu, u organizaciji Udruge „Vinum“ – Udruge ljubitelja vina u Zadru s ciljem podizanja kvalitete proizvoda.

Srijeda, Prosinac 27, 2017 15:11

Zadarsko - filipjanski bend Jeremiah's objavio je svoj prvi glazbeni spot Monkey.

"Ovim glazbenim spotom i pjesmom želimo pokazati da nas usprkos pobjede na Croatian Blues Challangu i skorašnjim odlaskom na natjecanje u Memphis, SAD ne određuje samo blues već fuzija raznih stilova."

Srijeda, Prosinac 27, 2017 12:01

Led Zeppelin proslavit će iduće godine 50. obljetnicu postojanja izdavanjem ilustrirane knjige, u čijem stvaranju sudjeluju trojica preživjelih članova benda - Jimmy Page, Robert Plant i John Paul Jones, piše časopis Rolling Stone.

Nova ilustrirana knjiga o Led Zeppelinu bit će objavljena 2018. godine u izdanju Reel Art Pressa, najavljeno je na službenoj facebook stranici benda.

Zasad nikakvi detalji o tom projektu nisu poznati.

Utorak, Prosinac 26, 2017 12:43

Prepun Arsenal pjevao je gotovo tri sata zajedno s klapom Intrade na njihovom tradicionalnom božićnom koncertu. Koncert koji je već tjednima rasprodan, te se za njega tjednima tražila krata više, privukao je brojne građane koji su okupljeni i zagrljeni uživali u glazbi i pjesmama jedne od najpoznatijih hrvatskih klapa.

Utorak, Prosinac 26, 2017 09:46

Vratio se prvi put na poziv publike, potom i drugi put. Sve skupa, oko dva i pol sata Dražen Zečić pjevao je na božićnom koncertu na Viru. Naravno, na punom Trgu svetog Jure i pred fanovima koji su pjevali sa Zečićem od prve do posljednje pjesme. Temperatura je bila blizu nule, magla je obavila Vir, ali nikomu nije smetalo. Fanovi su došli iz okolice Vira, Zadra, cijele Zadarske županije, a vidjeli smo automobile splitskih, šibenskih, riječkih i pulskih registarskih oznaka.

Utorak, Prosinac 19, 2017 13:35

Najmlađa članica Plesne udruge Nimeta Ema Krstić osvojila je prvo mjesto u kategoriji Belly dance solo children na međunarodnom plesnom natjecanju "International Dance Open Zagreb" koje se održalo protekle subote, 16.12.2017. godine u Zagrebu.

Ema Krstić već dvije godine pleše u Nimeti i ovo joj je drugi nastup na međunarodnim plesnim natjecanjima uz punu podršku koreografkinje i voditeljice Plesne udruge Nimeta Mirjam Dadić.

Stranice