Zabava

Četvrtak, Ožujak 8, 2018 10:45

Lovro Pogorelić, Vedran Dorušić i Branimir Fabijanić, članovi Planinarskog društva Belveder ispenjali su Jbel Toubkal u sklopu ekspedicije "Maroko 2018", vijest je koja je objavljena na stranicama ovog biogradskog društva.

Četvrtak, Ožujak 8, 2018 10:22

Strašne žene su društvena igra koja promiče i slavi doprinos žena društvu. Potiče na rušenje predrasuda o sposobnostima, interesima i postignućima žena te inspirira nove generacije strašnih žena - i sve to uz dobru zabavu!

Utorak, Ožujak 6, 2018 17:01

Preko dva sata zabavljao je zadarsku publiku u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar u ponedjeljak navečer stand up komičar Ivan Šarić. Dvorana je bila rasprodana danima prije, Šarić je najprije brzinom prodaje karata, a onda i, sudeći po reakcijama publike koja se gotovo nije prestajala smijati cijelo vrijeme showa, još jednom potvrdio svoju reputaciju jednog od najpopularnijih komičara u zemlji.

Utorak, Ožujak 6, 2018 14:00

Ljubav nema granica i prepreka ako se dvoje ljudi stvarno vole, drži Zoran Jelenković koji je danas upravo na tu temu – prave ljubavi, one koja je toliko snažna da ruši sve prepreke pred sobom, izdao novu pjesmu: „Generacijo“. Zoran je sam napisao i stihove i glazbu, a pobrinuo se i oko aranžmana, prepustivši ipak jednu stvar drugima, konkretno prijatelju Marku Lokasu koji je snimio spot.

Ponedjeljak, Ožujak 5, 2018 20:31

Britanski "Guardian" u svom izdanju s početka ovog mjeseca objavio je popis 25 najboljih plaža u Europi po njihovom izboru.

"Dok se zemlja oporavlja od oluje Emma i one sibirske "zimske zvijeri", sanja nam se o toplijim danima", navodi se u uvodnom dijelu članka koji predlaže čitateljima da se pobliže upoznaju s izabranim plažama u Španjolskoj, Portugalu, Italiji, Francuskoj, Grčkoj i Hrvatskoj.

Srijeda, Veljača 28, 2018 13:38

 

 

Utorak, Veljača 27, 2018 12:38

Nakon mnogih nezaboravnih trenutaka koje je zajedno sa svojom publikom proživio prošle godine, Petar Grašo s novim hitom Ako te pitaju, koji obara sve rekorde slušanosti, a primio je nagradu i za pjesmu godine, nastavlja  koncertnu turneju.

Utorak, Veljača 27, 2018 11:49

Za nepunih tjedan dana, 4. ožujka, u Los Angelosu, u čuvenom Dolby Theatru, na rasporedu je najprestižnija i najglamuroznija dodjela filmskih nagrada – Oscar. Hrvatska televizija će kao i predhodnih godina uživo prenositi dodjelu, a jedan od komentatora bit će kao i niz predhodnih godina Nenad Korkut.

Ponedjeljak, Veljača 26, 2018 12:02

Mladić koji svojim tekstovima izaziva nevjerovatne emocije, stavio nas je na novu veliku kušnju.

Svojedobno nam je iskreno pokazao svoju drugu stranu i objasnio zašto je zbog djevojke, pristao na sve, a sada nam donosi novu glazbenu priču u kojoj opisuje detalje osobnog ljubavnog trokuta.

'Ona me vuče' nova je pjesma, predivna balada iz glazbene radionice sve popularnijeg Jure Brkljače.

Ponedjeljak, Veljača 19, 2018 13:19

Diplomirala suvremeni ples i koreografiju na plesnom odsjeku Sveučilišta Concordia u Montrealu u Kanadi, vodila Plesni odsjek Umjetničke Akademije u Reykjaviku na Islandu, radila u školi Ane Maletić, u ansamblu LADO, podučavala ples u Zagrebačkom plesnom centru, na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu i Osijeku te, zapravo, gotovo u sklopu svih plesnih centara, škola i udruga u zemlji a zadnjih pet godina je i voditeljica prve državne osnovne škole za balet i suvremeni ples u Šibeniku.

Stranice