Ana Šarić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Listopad 6, 2021 12:53

Centar za pružanje usluga u zajednici Mocire trebao bi započeti s radom do kraja ove godine. Centru je osnivač Republika Hrvatska, a cilj će mu biti smještaj, boravak i skrb starijih osoba i osoba kojima je potrebna stručna pomoć te će pružati socijalne usluge djeci s teškoćama u razvoju.

Utorak, Listopad 5, 2021 12:33

Od jučer je na snazi Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere koju su u zdravstvenim i socijalnim ustanovama obvezni provoditi, odnosno od danas svi zaposlenici u tim ustanovama trebaju posjedovati EU digitalne COVID potvrde.
- U našim bolnicama i Domu za starije osobe nije bilo nikakvih problema, izvijestio je jučer Stožer civilne zaštite Zadarske županije.

Subota, Listopad 2, 2021 11:40

Povodom 15. Tjedna cjeloživotnog učenja Znanstvena knjižnica Zadar organizira edukaciju kojom će biti prezentiran put nastanka zvučne knjige, a sudionici će moći, u studiju za izradu zvučne knjige, poslušati zvučnu knjigu iz fonda Knjižnice po vlastitom odabiru. Zainteresirani sudionici dobit će i pristupne podatke za korištenje zvučnih knjiga i iz vlastitog doma.

Petak, Listopad 1, 2021 13:46

Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica provode projekt »Mjesec hrvatskog turizma« s trajanjem od 1. do 31. listopada kao nastavak prošlogodišnjeg projekta »Tjedan odmora vrijedan« koji se provodio u razdoblju od 16. do 25. listopada 2020., a ove godine u toj akciji sudjeluje i Park prirode Vransko jezero te tim povodom svojim posjetiteljima u navedenom razdoblju nudi popuste na ulaznicu za adrenalinski park i najam kajaka, a osim toga nude i razne druge pogodnosti.

Petak, Listopad 1, 2021 09:10

U atriju Kneževe palače jučer je prigodno obilježena 30. godišnjica osnutka Otočkog bataljuna. Nakon polaganja vijenaca na Gradskom groblju i molitve za poginule branitelje, u Kneževoj palači je, uz prigodni program i domjenak, otvorena izložba.

Početak ratnog puta

Na samom početku minutom šutnje odana je počast poginulim braniteljima Otočkog bataljuna (Miljenko Zorić, Dragan Špar, Denis Špika i Danijel Grbin".

Četvrtak, Rujan 30, 2021 11:54

Na stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljen je novi Javni poziv za financiranje projekata obnove i korištenja obnovljivih izvora energije i do 60 posto. Tko se sve može prijaviti i na koji način, građani su mogli saznati na besplatnoj radionici o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća koja se održala u srijedu u Velika vijećnici Grada Zadra.

Utorak, Rujan 28, 2021 09:21

Državni tajnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić uručio je gradonačelniku Grada Zadra, Branku Dukiću ugovore o sufinanciranju EU projekata vrijedne više od 9,3 milijuna kuna.

Subota, Rujan 25, 2021 12:58

Održavanje amaterskih kulturno umjetničkih izvedbi, programa i manifestacija dopušteno je uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, s tim da je za održavanje izvedbi, programa i manifestacija u zatvorenim prostorima uvjet da svi prisutni (izvođači, gledatelji i dr.) posjeduju EU digitalne COVID potvrde.

Petak, Rujan 24, 2021 13:22

Povodom Europskog tjedna mobilnosti 2021. zatvaranjem ceste oko bivše Tehničke škole i organiziranjem brojnih sportskih aktivnosti na području Muraja i Trga pet bunara, u srijedu je u Zadru obilježen Svjetski dan bez automobila.

Petak, Rujan 24, 2021 10:40

U Liburniji je predstavljen najprodavaniji e-bus proizvođača BYD, kojega u Hrvatskoj i Sloveniji zastupa splitska tvrtka Aquaput, a koji je proizveden u Europskoj uniji.

Stranice