Ana Šarić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Travanj 9, 2021 14:30

Danas je na brodu "Leut" kraj zadarskog mosta, MOST predstavio svoje kandidate za zadarskog gradonačelnika dr. Radu Škaricu i za župana dr. sc. Đanija Bunju. Predstavljanju su nazočili i kandidati za zamjenika gradonačelnika i župana ove političke opcije - Mladen Malta i Ivan Matić. Ovom je prilikom predstavljen i nacrt MOST-ova izbornog programa nazvan "6x152".

Četvrtak, Travanj 8, 2021 09:59

Na jučerašnjem sastanku Stožera civilne zaštite Zadarske županije rečeno je kako je pritisak na zadarsku bolnicu sve veći, kako se dnevno prima do 15-ak mlađih pacijenata s težom kliničkom slikom te da će se uskoro morati otvoriti još jedan COVID odjel što će usporiti redovni rad bolnice te produljiti ionako duge liste čekanja.

Srijeda, Travanj 7, 2021 13:05

Danas je u prostorijama izbornog stožera na Bokanjcu dr. Ivica Žuvela potvrdio svoju kandidaturu za župana Zadarske županije na predstojećim lokalnim izborima. Ovaj zadarski liječnik na izbore izlazi kao nezavisan kandidat, a na konferenciji za medije je predstavio kandidata za dožupana te svoj program.

Utorak, Travanj 6, 2021 14:15

Danas je u restoranu Grand Gastro održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni kandidati za gradonačelnika Zadra i župana Zadarske županije iz redova stranke Domovinski pokret. Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika je liječnik Damir Biloglav dok je kandidat za župana Nenad Klarić, ing. agr.

Subota, Travanj 3, 2021 11:09

 Javio nam se zabrinuti čitatelj koji je na šetalištu ispred Maraske primijetio zahrđalu cijev koja viri iz mora te nas je upozorio kako cijev tako stoji već neko vrijeme. Naime, prema riječima čitatelja, radi se o stijegu ostalom od postavljanja zastava ispred zgrade Maraske koju je postavila Akcija mladih još prije nekoliko godina povodom donošenja izmjena DPU-a Maraska kojeg su naručili turski investitori iz Dogus grupe.

Petak, Travanj 2, 2021 12:21

Rođen u Banja Luci, studirao u Firenci, živio u Berlinu, Londonu, a trenutačno živi, radi i stvara na relaciji Milano - Zadar. Početak je to upoznavanja s radom slikara Tarika Berbera čija je izložba Mademoiselle Zara otvorena jučer u Kneževoj palači s početkom u 12 sati. Tarik Berber stekao je niz značajnih priznanja za svoj rad već kao mladi umjetnik, a njegova velika djela zadarski će posjetitelji moći pogledati do 03. svibnja do kada je izložba otvorena.

Petak, Travanj 2, 2021 12:00

Jučer su na snagu stupile nove epidemiološke mjere koje zabranjuju treninge u zatvorenim prostorima, osim za prvi i drugi rang natjecanja i vrhunske sportaše. Međutim, što se tiče teretana, na radost vlasnika i korisnika, one za sada, kako je rekao Božinović, ostaju otvorene. Objasnio je da će pratiti brojeve koji su ionako zabrinjavajući, a ako budu rasli, morat će se ići s novim mjerama.

Četvrtak, Travanj 1, 2021 14:03

Druženja su nam se u posljednjih godinu dana, značajno promijenila i ono što nam je do tog ožujka 2020. bila rutina, sada smo ostali bez toga. Pandemija je utjecala na naše sastanke, okupljanja i zabavu. I ljubitelji kvizova ostali su bez svojih uobičajenih sastanaka, srijedom, četvrtkom ili petkom… ili uostalom bilo kojim drugim danom kad je njihov kviz bio na rasporedu.

Srijeda, Ožujak 31, 2021 13:26

Zadarski župan Božidar Longin i gradonačelnik Zadra Branko Dukić uz vodstvo ravnateljice INOVACija Katarine Colić posjetili su novoizgrađeni Centar za kreativne industrije na Relji. Nositelj projekta Centra za kreativne industrije je županijska ustanova INOVAcija, a ukupna vrijednost projekta je 30 milijuna kuna, od čega je iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano 20 milijuna kuna te od Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja 2 milijuna kuna.

Srijeda, Ožujak 31, 2021 11:06

Prošlog je tjedna u parku Vruljica započela izgradnja otvorenog vježbališta koje će biti namijenjeno odraslima, a lokacija u blizini centra grada sigurno će privući građane koji vole rekreaciju na otvorenom. Iznos ove investicije je 169.301,00+ PDV, a najpovoljniju ponudu poslala je Braniteljska udruga Maslenica. Nositelj projekta je Odjel za kulturu i sport. 

Stranice