Anamarija Bilan

Petak, Siječanj 10, 2020 10:00

Nisu samo djeca imala zimske praznike od Badnjaka do Sveta tri kralja. Isto su imali i radnici Sarađena, tvrtke koja je zadužena za izvođenje radova u Tuđmanovoj ulici iako su prema prvotnim planovima, u dijelu između Ulice Ante Starčevića i Murvičke ulice trebali biti gotovi još 21. prosinca prošle godine. Radovi nisu bili gotovi na vrijeme, stigao je Božić, pa i Nova godina, pa je uprava te tvrtke odlučila zaposlenike nagraditi odlaskom na kolektivni odmor.

Petak, Siječanj 10, 2020 09:00

Pravo na primarnu zdravstvenu zaštitu pravo je koje je zajamčeno Ustavom, a koje je izgubilo preko 10 tisuća zadarskih pacijentica odlaskom jedne ginekologinje u privatnike, a jednog ginekologa u mirovinu. Sve žene koje su ostale bez ginekologa ovih dana šetaju od šaltera do šaltera te od ordinacije do ordinacije i traže tko bi ih od preostalih četvero ginekologa u mreži mogao upisati.

Četvrtak, Siječanj 9, 2020 09:15

Početkom siječnja Odjel za kulturu i šport će u suradnji sa Športskom zajednicom Grada Zadra, Javnom ustanovom Zadarski šport i ŠC Višnjikom započeti rad na takozvanom bid book-u kojeg će priložiti uz kandidaturu za Europski grad sporta.

Srijeda, Siječanj 8, 2020 13:15

Naša sugrađanka Darija Šimunov, koja je godinama prikovana za krevet, i dalje treba pomoć dobrih ljudi kako bi mogla platiti skupu robotsku terapiju i kako bi nakon više od 14 godina ponovno prohodala.

Utorak, Siječanj 7, 2020 11:00

Koja je tajna dugovječna i složna braka znaju Marija i Ante Sutlović iz Veloga Iža koji su 4. siječnja obilježili 50 godina braka.
Oni su se vjenčali 4. siječnja 1971. godine te su na isti datum pola stoljeća kasnije odlučili obnoviti zavjete i sve proslaviti zabavom okruženi mnogobrojnom obitelji i prijateljima, kako i dolikuje ovako velikoj obljetnici.

Ponedjeljak, Siječanj 6, 2020 14:00

Program Tehničke kulture Grada Zadra 2020. donosi nastavak suradnje sa Zajednicom tehničke kulture Zadarske županije i Grada Zadra. Zajednica okuplja brojne vrijedne udruge koje svojim radom i entuzijazmom oblikuju godišnje aktivnosti i koje okupiraju gotovo sve generacije zainteresirane za različita područja tehičke kulture.

Ponedjeljak, Siječanj 6, 2020 08:00

Izrazito smo zadovoljni rezultatima izlaznih anketa koje su se do sada pokazale poprilično točnima. Nadamo se da će i ovoga puta biti tako. Moramo sačekati kompletne rezultate da bismo mogli proslaviti pobjedu, rekla nam je Renata Sabljar-Dračevac, predsjednica je županijske organizacije SDP-a komentirajući prve neslužbene rezultate prema kojima je novi predsjednik Republike Hrvatske SDP-ov kandidat Zoran Milanović.

Nedjelja, Siječanj 5, 2020 21:57

Prema prvim neslužbenim rezultatima novi predsjednik Republike Hrvatske je SDP-ov kandidat Zoran Milanović koji je odnio prevagu s 52,84 posto glasova, dok je dosadašnja predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović osvojila 47,16 posto glasova.

Nedjelja, Siječanj 5, 2020 12:15

Nakon što je u prosincu odgođena zbog toplog vremena i obilne kiše, Iška kraljica, jedinstvena utrka koja se vozi u Velom Ižu, održat će se krajem siječnja.
O utrci smo razgovarali s Borutom Gatarom, organizatorom utrke, koji nam je iznio neke planove za ovu utrku kojoj je neobično toplo vrijeme poremetilo planove.

Subota, Siječanj 4, 2020 19:15

Od kada su kamere postavljene, u srpnju 2019. godine do 31. prosinca 2019. godine, na području koje je pod teritorijalnom nadležnosti Policijske uprave zadarske evidentirano je 13.554 prekršaja i to zbog nepoštivanja brzinskih limita, odgovorili su nam na upit iz PU zadarske. Naime, zanimalo nas je koliko je na dionici Jadranske magistrale od Zadra prema Biogradu, na kojoj su ovoga ljeta postavljene kamere za nadzor brzine, napisano kazni.

Stranice