Anamarija Bilan

Četvrtak, Srpanj 4, 2019 12:02

Početkom srpnja započeli su i radovi na energetskoj obnovi gimnazijske zgrade u Parku Vladimira Nazora. Riječ je o projektu vrijednom oko 6 milijuna kuna, a koji je dijelom financiran iz sredstava EU, a dio »pokriva« Zadarska županija.
Riječ je o zgradi koju koriste četiri zadarske škole. U prizemlju je Prirodoslovno-grafička škola, na prvom katu je Gimnazija Jurja Barakovića, drugom Gimnazija Vladimira Nazora te na zadnjem katu i dijelu potkrovlja Prirodoslovno-grafička škola.

Četvrtak, Srpanj 4, 2019 11:55

Ovih dana dobili smo više poziva i poruka zabrinutih građana koji su nam javili kako se na Musapstanu ruše borovi i stabla te kako već danima tamo stoje radni strojevi.
Otišli smo do Musapstana te smo se i sami uvjerili kako je velik broj borova porušen, a na pojedinim mjestima su i brojna upozorenja kako su radovi u tijeku.

Srijeda, Srpanj 3, 2019 16:20

Dosta nam je više ovih radova. Ovo je prevršilo svaku mjeru. Već osam mjeseci svakodnevno kopaju, bageri voze, buka koja ne prestaje i još nisu završili. Došlo je ljeto, velik broj susjeda ima apartmane, a ne možemo nikoga primiti jer kako ćemo ikoga primiti u ovo?! Gosti nam otkazuju, dobila sam nedavno 0 kao ocjenu za smještaj na jednoj mreži za iznajmljivanje, govori nam jučer ogorčena sugrađanka koja živi na Put Stanova. Ipak, htjela je ostati anonimna kako ne bi imala neugodnosti.

Srijeda, Srpanj 3, 2019 10:04

Rea i Maja dvije Zadranke ovih su dana osvojile državna prvenstva u biciklizmu u svojim kategorijama - Rea kao kadetkinja, a Maja u seniorskoj kategoriji. Rea trenira u Biciklističkom klubu Zadar tek godinu dana i već je postigla velike rezultate, dok je Maja do ove godine bila dugogodišnja članica kluba. Jučer smo imali priliku razgovarati s njima i trenerom Antom Radićem.

Utorak, Srpanj 2, 2019 15:29

Ovih dana na zadarskom području, točnije na  Ugljanu boravila je poznata Instagram i Facebook zvijezda Kristina Kuzmić, poznata po svojim humorističnim videima na temu odgajanja djece, majčinstva, roditeljstva i slično.

Iskoristili smo priliku te smo razgovarali s poznatom Hrvaticom koja  je još za vrijeme rata otišla u Ameriku gdje se skrasila i nastavila život te  počela vrlo uspješnu karijeru.

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 14:58

Za dva do tri tjedna trebali bi početi radovi na energetskoj  obnovi zgrade Osnovne škole Nikole Tesle u Gračacu. Ukupna vrijednost  ovog projekta je 3,75 milijuna kuna, a nakon provedenog javnog poziva,  odobren je iznos od bespovratnih 1,35 milijuna kuna, rečeno je jučer prilikom potpisivanja Ugovora za izvođenje radova između Zadarske županije te tvrtke Jukić-Dam.

Nedjelja, Lipanj 30, 2019 15:00

- Lucija trenira od kad zna za sebe, odnosno od 2004. godine  je počela plivati na bazenu Kolovare te je uz mnogo truda i rada naučila  plivati. Tada je njena motorika bila jako slaba, jer je operirala i srce, a ima  i drugih zdravstvenih problema uz koje živi te svakodnevno trenira i do  dva sata.

Nedjelja, Lipanj 30, 2019 14:55

 U subotu, 29. lipnja, u 14 sati održalo se službeno otvorenje nove sezone bungee jumping skokova na Masleničkom mostu. Inače, ovo je, kako je naglasio Danko Žimić, zaljubljenik u adrenalinske sportove i voditelj bungee jumpinga na Masleničkom mostu, posebna godina za Maslenički bungee jer slavi svoj 15. rođendan!

Otvorenje sezone posebno su skokovima obilježiti poznati hrvatski i lokalni sportaši, misice i pratilje sporta, zadarski novinari.

Subota, Lipanj 29, 2019 13:06 1

ZADAR - Jutros, prije nešto više od sata vremena došlo je do stravičnog sudara dvaju automobila u ulici Ante Starčevića. Prema prvim informacijama iz PU zadarske dva automobila su se sudarila te su od siline udarca udarila i 10-godišnje dijete koje je na obližnjem semaforu čekalo na prelazak ceste. Sve se odigralo na semaforu u neposrednoj blizini Konzuma i kolodvora.

Petak, Lipanj 28, 2019 15:46

Stotine djece i njihovih roditelja "okupiralo" je danas Kneževu palaču i Muzej antičkog stakla na prvom Mikronis LevelUP eventu.

Okupljanje je zamišljeno kao mjesto susreta mladih gamera te je namijenjeno svima koji su željni dobre zabave kroz gaming natjecanja u Fortnite-u i FIFA-i 19., a između ostalog svi prisutni mogli su se okušati i u svjetski poznatoj Hrvatskoj igrici SCUM.

Stranice