Anamarija Bilan

Srijeda, Studeni 13, 2019 15:38

Predstava Kabanica Udruge za kulturu i umjetnost Drama Plus i Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru nominirana je za najbolju dramsku predstavu u cjelini za Nagradu hrvatskog glumišta. Ovom nominacijom odabrana je među tri najbolje predstave u Hrvatskoj i stala je uz bok predstavama kazališta Gavella za predstavu Kiklop i HNK Osjek za predstavu Emet.

Utorak, Studeni 12, 2019 17:31

Nakon toplog početka jeseni te listopada u kojem se moglo kupati, studeni je pokazao kišno lice iako nije opravdao ime jer još nije počela prava studen. Uporna gusta kiša padala je jučer gotovo cijeli dan te je na trenutke prouzročila i probleme u prometu jer su pojedine prometnice uslijed jačeg pljuska bile poplavljene.

Ponedjeljak, Studeni 11, 2019 08:00

Na Trgu tri bunara uskoro bi trebala početi arheološka istraživanja kojima se treba utvrditi koliki je trg te što se točno može napraviti na tom dijelu stare gradske jezgre koja trenutno služi kao parkiralište.

Nedjelja, Studeni 10, 2019 21:20

Jučer su ponovljeni izbori u tri mjesna odbora na području Zadra - u Jazinama I, na Silbi i Premudi. Naime, u ova tri mjesna odbora na prošlim izborima, a koji su bili 9.

Subota, Studeni 9, 2019 11:15

Jesu li mladi pasivni? Koliko su uključeni u društveni život zajednice? Koliko su spremni za pokret? To je samo dio pitanja na koja se pokušalo odgovoriti na javnoj tribini pod nazivom »Pokreni se!«, a koja je održana u sklopu završne konferencija projekta VR LABoratorij za mlade.

Subota, Studeni 9, 2019 07:00

»Ništetnost kredita u francima« naziv je tribine koju je organizirala udruga Potrošač iz Zadra, a koja je održana u četvrtak u Ogranku Gradske knjižnice u Arbanasima.

Četvrtak, Studeni 7, 2019 19:53

Na inicijativu Sveučilišne organizacije HSS-a Zadar, stranke koalicije Zadarski blok jučer su u prostorijama HSS-a Zadar potpisale Deklaraciju o zajedničkoj borbi protiv nasilja.

Srijeda, Studeni 6, 2019 22:45

Ovo je parcela koju je moj otac kupio još davne 1937. godine i za što imam dokaz. Oni ne mogu tu dolaziti i provoditi radove jer je to moja parcela. Taj put nitko ne može imati nego ja i tu nikad nije bio put već mocira tako da mi nije jasno kako mogu tu išta graditi, rekao nam je jučer Mile Lisica, s kojim smo se sastali u Kožinu.

Utorak, Studeni 5, 2019 11:15

Ni gotovo dva mjeseca od kad je Zadarski list pisao o problemu ružnih grafita kojima je devastiran spomenik u Perivoju kraljice Jelene Madijevke, ništa se nije promijenilo, odnosno ništa se nije napravilo kako bi se taj problem riješio.

Ponedjeljak, Studeni 4, 2019 21:00

U ovih 25 godina izašlo je više od 6.800 brojeva i preko pola milijuna stranica na kojima je opisano sve što se događalo u Zadru, zadarskoj regiji, zemlji i svijetu i ljudi su to prihvatili kao svoje. Kroz Zadarski list se izražava gradski i regionalni identitet i Zadarski list ide dalje i ići će dalje. Mijenjat će se urednici, novinari, vlasnici, ali Zadarski list ide dalje.

Stranice