Anamarija Bilan

Srijeda, Travanj 17, 2019 16:02

Jako sam sretna i zahvalna jer će ova donacija meni i suprugu  svakako mnogo pomoći. Naime, živimo od moje mirovine i socijalne pomoći, a to je sve skupa oko 1.300 kuna, što je zaista malo tako da nas je  ova donacija spasila i uljepšala nam je uskrsne praznike, rekla nam je gospođa koja je htjela ostati anonimna, a koja je bila među 26 zadarskih  obitelji koje su danas dobile uskrsne donacije Lions kluba Zadar.

Nedjelja, Travanj 14, 2019 15:58

Oko 1.500 zaljubljenika u trčanje, što amatera, a što profesionalaca ispunilo je jučer navečer prostor Foše te su kao rijeka krenuli na znak starta u 21 sat u još jednu noćnu utrku - Zadar night run. Projekt koji je krenuo prije nekoliko godina u organizaciji Triatlon klub Zadar i Škole trčanja Zadar, iz godine u godinu raste te okuplja sve više i više trkača. Ove godine pored standarde tri utrke na 2,5 km, 5 km, i 10 km, trkači su mogli snagu i izdržljivost testirati u polumaratonu.

Petak, Travanj 5, 2019 17:29 1

Sutra se održava još jedna, deseta po redu, najveselija regata  na Jadranu - Gladuša.

Petak, Travanj 5, 2019 17:21

Uz glazbu, brojne delicije, degustacije probranih vina te otvorenje izložbe fotografija jdanas je u atriju palače Cedulin svečano otvoren 5. Tuna, sushi & wine festival.

Riječ je o petom izdanju festivala koji predstavlja spoj i razmjenu iskustava kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa Hrvatske i Japana zajedno s gastronomskim doživljajem.

Ponedjeljak, Travanj 1, 2019 15:22

I Zadarska škola trčanja pridružila se brojnim humanitarnim akcijama sakupljanja novaca za malenu Riječanku Milu Rončević,  koja je ovih dana ujedinila cijelu Hrvatsku. Trkači su, naime, jučer poslijepodne odradili zaednički trening za Milu. Okupili su se oko 18 sati u  kampu na Punti Bajlo te su lagano otrčali uz more i sakupili novce za pomoć pri liječenju malene djevojčice. Iznos koji su sudionici trebali dati je  bio dobrovoljan.

Ponedjeljak, Travanj 1, 2019 14:03

Zadarska plesna skupina Gesta iza sebe ima vrlo uspješan  vikend u zagrebu. Naime, nastupile su na natjecanju "Budućnost u nama" koji se održao u Kulturnom  centru Travno u Zagrebu te su sve tri  plesne skupine osvojile odličje.

Četvrtak, Ožujak 28, 2019 19:00

Zadarski ljubitelji vožnje na dva kotača jučer su se okupili na  Odjelu transfuzije u Općoj bolnici  Zadar kako bi darovali krv.

Srijeda, Ožujak 20, 2019 10:14

Uznemirena građanka koja je htjela ostati anonimna (podaci poznati redakciji), javila nam je jučer kako joj je netko išarao vrata i zidove kuće ustaškim simbolima, odnosno svastikama i slovima 'U'.

Petak, Ožujak 15, 2019 15:46

Zadarski plesni ansambl prikazao je u četvrtak čak tri izvedbe plesne predstave "Kako je Potjeh tražio istinu".

Odaziv publike bio je izvrstan i sve su predstave nagrađene velikim  pljeskom.

Četvrtak, Ožujak 7, 2019 11:54

Nakon odluke Školskog odbora Ekonomsko -birotehničke i trgovačke škole kojim su odbacili prijedlog prosvjetnog inspektora o smjeni ravnatelja Joze Dragića, na službenoj Facebook stranici oglasila se i sama ministrica obrazovanja Blaženka Divjak. Njen post prenosimo u cjelosti:

Stranice