Anamarija Bilan

Srijeda, Studeni 14, 2018 10:04

U prostoru Planinarskog društva Paklenica predstavljen je  službeni kalendar Coastal & Mountain Trails Lige koji okuplja osam outdoor utrka na osam atraktivnih lokacija diljem Zadarske županije. Ove  godine u obitelj Coastal & Mountain Trails lige primljena je još jedna utrka – Otok Pag trail.

Utorak, Studeni 13, 2018 14:00

Od kada su uveli naplatu parkirališta ispred Poliklinike mi nemamo gdje s našim automobilima. Osim toga imam problem jer nam ne može doći kamion Odvodnje kako bi nam ispraznio crnu jamu jer se ljudi, koji ili rade ili su pacijenti u Poliklinici, parkiraju na pristupnom putu, kuda inače nama dolazi kamion. Kamion Odvodnje je bio već dva puta, ali nije mogao doći blizu od parkiranih automobila.

Utorak, Studeni 13, 2018 13:39

Cilj ovog predavanja je upoznati studente, ali i ostale  građane, posebno zaposlenike brojnih ustanova i tvrtki, na elemente  kriznog komuniciranja na društvenim mrežama te pogreške koje se javljaju u tom procesu.

Utorak, Studeni 13, 2018 13:16

Nakon što smo prije nekoliko dana pisali o razilaženju stavova glede legitimnosti kandidacijske procedure u temeljnom ogranku  HDZ-a Mjesnog odbora Jazine, jučer nam je  Filip Matas, zamjenik predsjednice MO Jazine 1, konkretnije iznio i obrazložio svoju tvrdnju o nekorektnosti i netransparentnosti ovog postupka, smatrajući kako  stranka  poput HDZ-a tako nešto ne smije dopustiti i ne zaslužuje s obzirom na  svoj ugled i snagu koju uživa u biračkom tijelu.

Ponedjeljak, Studeni 12, 2018 15:45

Dvije predstave zadarskog Kazališta lutaka nominirane su u  kategoriji najbolje lutkarske predstave ili predstave za djecu i mlade za  Nagradu hrvatskog glumišta 2018. godine. Naime, Hrvatsko društvo  dramskih umjetnika objavilo je jučer nominacije predstava i izuzetnih  umjetničkih ostvarenja za Nagradu hrvatskog glumišta 2018.

Ponedjeljak, Studeni 12, 2018 10:34

Završetkom sezone na zadarskom Poluotoku sve je više zatvorenih ugostiteljskih objekata koji će svoja vrata otvoriti tek na proljeće.

Tijekom zime u staroj gradskoj jezgri radi tek nekolicina restorana, otvorenih kako ne bi morali davati otkaze zaposlenicima, te se snalaze i  preživljavaju uz slabi promet, a visoke troškove održavanja i najma.

Subota, Studeni 10, 2018 08:15

 Na Narodnom trgu udruga Eko Zadar predstavila je projekte Voda je život te Zeleni telefon kojima su željeli građane upozoriti na važnost očuvanja okoliša, važnosti vode u kućanstvu te njezine zaštite, ali i sprječavanja onečišćenja.

Subota, Studeni 10, 2018 08:15

U četvrtak u ponoć bio je zadnji rok za podnošenje kandidacijskih lista za izbore za članove Vijeća mjesnih odbora koji će se održati 9. prosinca ove godine.

Iako izborna utrka praktički još nije ni započela, izgleda da je u nekim mjesnim odborima već počelo dolaziti do trzavica i to oko kandidacijskih lista unutar stranaka - u ovom slučaju vladajućeg HDZ-a.

Petak, Studeni 9, 2018 14:01

Treći po redu ovogodišnji Sajam zdrave hrane i tradicijskih proizvoda "Dani sunca“" započeo je jučer na Narodnom trgu te će trajati do 10. studenog. 

Ovo je četrdeset i deveto izdanje "Dana sunca", kojega udruga Eko-Zadar organizira pod motom "Živjeti dobro".

Građanima su proizvode ponudili proizvođači iz Zadarske županije, ali i iz Splita, te srednje i istočne Hrvatske.

Četvrtak, Studeni 8, 2018 19:15

U zadarskoj Maloj gradskoj vijećnici održan je radni sastanak na inicijativu UO za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša s temom analize situacije na Poluotoku tijekom protekle ljetne sezone.

Stranice