Andrija Dešpoja

Petak, Siječanj 4, 2019 12:12

Gostovanjem Petrol Olimpije večeras u 20 sati u Krešinom  domu Zadrani otvaraju novu kalendarsku godinu, no prije svega otvaraju akciju bijega sa začelja abaligaške ljestvice. Ljubljančani su kao i Zadar  u situaciji da u posljednjih devet utakmica sezone moraju pronaći formulu za izbjegavanjem posljednjeg mjesta te je ovaj dvoboj praktički  pravi derbi začelja s velikim ulogom. Pobjednik će dobiti veliku prednost  u odnosu na najbliže konkurente.

Četvrtak, Siječanj 3, 2019 10:46

U Novu 2019. godinu na Višnjiku se ušlo s predstavljanjem  pojačanja kojeg se očekivalo praktički od početka sezone, a nakon prave  male sapunice koja je trajala preko tri mjeseca i povuci-potegni pregovora Luka Žorić je konačno stigao u klub za kojeg dosad u karijeri nije imao  prilike zaigrati.

Četvrtak, Siječanj 3, 2019 10:39

Sve dobre vijesti u Novoj godini stale su s dolaskom Luke  Žorića. Jer, nakon sunca (čitaj Žorić) došla je kiša na Višnjik u obliku suspenzije Williama Magarityja koji ju je zaradio zbog pada na doping testu.  Po prvim informacijama Šveđanin je pao zbog lijeka za astmu kojeg nije  prijavio, a nalazi se na listi nedozvoljenih sredstava.

Ponedjeljak, Prosinac 31, 2018 13:31

U posljednjoj utakmici u 2018. godini Zadrani su upisali  poraz na gostovanju kod favorizirane Cedevite. Iako stanje na ljestvici, ali ni  kvalitete rostera nisu ukazivali da bi trebalo biti većih problema po domaći sastav ipak se u Draženovom domu mogla gledati uglavnom izjednačena borba u kojoj je svoje prilike za pobjedom imala i momčad Ante  Nazora.

Subota, Prosinac 29, 2018 15:43

U press salonu ŠC Višnjik jučer je održano zanimljivo događanje na temu Pitaj Nadzorni odbor Košarkaškog kluba Zadar! Na njemu su s jedne strane sudjelovali Tomislav Fain i Marin Gulan kao  predstavnici Tornada u Nadzornom odboru kluba, predsjednik Nadzornog  odbora Ivan Mijolović te voditelj marketinga kluba Ivan Ištuk. Nasuprot  njih nalazili su se uglavnom pripadnici Tornada, simpatizeri kluba kao i  predstavnici medija.

Petak, Prosinac 28, 2018 14:54

Kako se bliži kraj 2018. godine nekako se prirodno nameće  bavljenje sintezama svega učinjenog pred skori ulazak u Novu godinu.  Što se tiče košarkaša Zadra pozabavit ćemo se tek posljednjim tromjesječjem kojim su zaključili prvu polovicu sezone iako je ostala još jedna  utakmica, ona sutrašnja kod Cedevite u sklopu 13. kola ABA lige.

Petak, Prosinac 21, 2018 22:21

Nije odličan tjedan u kojem su zarađene tri pobjede zaokružen i četvrtom, možda i najvažnijom u ovom dijelu sezone onom protiv FMP-a. Gosti iz Železnika pokazali su da su momčad koja definitivno ne leži Zadranima te su u vrlo uzbudljivoj utakmici na kraju izborili pobjedu za kojom će igrači Ante Nazora žaliti dugo vremena.

Petak, Prosinac 21, 2018 13:53

Mini pobjednički niz košarkaši Zadra žele nastaviti i večeras  kad na Višnjik stiže FMP u sklopu 12. kola. Slavlje nad Igokeom prošlog  petka koje je ujedno bilo i prvo na domaćem terenu u ABA ligi, pa pobjede nad Škrljevom i Šibenikom, bitno su podigli raspoloženje i donijele  malo mira u kući. Stoga se FMP gleda kroz prizmu nastavka pozitivne serije, a i k tome sastav iz Železnika je i direktan konkurent u pokušaju  očuvanja opstanka u ligi.

Srijeda, Prosinac 19, 2018 19:46

Tri od tri u pet dana. NBA ritam koji je dopao košarkaše Zadra u ovo predbožićno vrijeme pokazao se na kraju najboljim darom kojeg su mogli dobiti. Puna vreća pobjeda podigla je bitno raspoloženje  nakon tmurnog otvaranja sezone i napunila svlačionicu golemim optimizmom. Kako je Igokea u petak značila dolazak na polovicu osnovnog  dijela ABA lige tako je i gostovanje Šibenika točno stalo na pola puta osnovnog dijela HT Premijer lige.

Utorak, Prosinac 18, 2018 21:53

Susjedski derbi sa Šibenikom Zadrani su unatoč činjenici da im je to bila treća utakmica u pet dana odradili na pravi način te pogotovo s maestralnim drugim poluvremenom potvrdili da su ušli u pozitivno razdoblje i da slijede puno veseliji dani na Višnjiku u nastavku sezone. Prepoznali su to i navijači koji su u velikom broju pohodili Krešinim dom, a njihovi ljubimci su im zahvalili trećom pobjedom u nizu nakon Igokee i Škrljeva te osmom ukupno u HT Premijer ligi.

Stranice