Andrija Dešpoja

Ponedjeljak, Rujan 2, 2019 09:42

Dok prva momčad pod vodstvom Ante Nazora ulazi u završni dio priprema u kojem ih očekuje uštimavanje kroz ogledne utakmice, klupski menadžment pokušava ući u novu sezonu bez repova. Posebice se tu misli na FIBA-inu blokadu zbog neisplaćenih plaća bivšem igraču Marku Ramljaku, te pravna bitka koja slijedi vezano za slučaj Wroten.

Subota, Kolovoz 31, 2019 12:14

Nakon Karla Uljarevića, Ive Ivanova, Jana Palokaja i Ivana Siriščevića na svoj red za predstavljanje javnosti su došli Martin Junaković i Dominic Gilbert. Ovaj dvojac posebno je važan u novoj fizionomiji rostera Ante Nazora pred nadolazeću sezonu, jer se radi prvenstveno o mladim igračima koji su poznati po radnoj etici, ali i kvaliteti, pa je primjerice Junaković jedan od najperspektivnijih hrvatskih playmakera što je i potvrđeno kroz mnoge nastupe za reprezentaciju u posljednje vrijeme.

Srijeda, Kolovoz 28, 2019 09:51

Na službenim stranicama KK Zadar osvanule su informacije koje će najviše zanimati navijački puk. Prodaja godišnjih pretplatničkih ulaznica za sezonu 2019./2020. počinje u nedjelju 1. rujna na blagajnama ŠC Višnjik od 10 do 18 sati i nastavlja se u istom terminu od ponedjeljka do petka. Svi pretplatnici Košarkaškog kluba Zadar, prilikom kupnje, dobiti će na poklon navijačku majicu.

Ponedjeljak, Kolovoz 26, 2019 09:50

Deset za devet. Tako barem zasad stoji odnos odlazaka i dolazaka na Višnjiku, mjesec dana prije početka nove sezone. Praktički svi će se složiti da je prošla sezona bila za potpuni zaborav, s mnogo stresa i turbulencija, pa zato velika rekonstrukcija momčadi koja je nastupila ovog ljeta u Splitskoj 1 zapravo i nije neko iznenađenje.

Subota, Kolovoz 24, 2019 08:23

Nakon gomile dolazaka igrača tijekom ovog ljeta, njih čak osmero, došlo je vrijeme za predstavljanje svih novih lica u dresu Zadra. Svoja predstavljanja javnosti među prvima su još tamo u lipnju i srpnju obavili Karlo Uljarević i Ive Ivanov, a na svoj red, pritom poštujući raspored pristizanja na Višnjik, su došli Jan Palokaj (18 god., 194 cm) i Ivan Siriščević (32 god., 198 cm). Ovaj potonji je uz Ivanova najveći dobitak za novu momčad Ante Nazora po pitanju iskustva.

Subota, Kolovoz 24, 2019 08:18

Nešto manje od pet tjedana prije samog starta nove sezone trener Zadra Ante Nazor je suočen s porođajnim mukama kojeg zapravo ima svaki novi sastav u ovo doba godine. U odnosu na sezonu prije, u rosteru tek ima dvojicu igrača (Vuković i Planinić), dok su svi ostali izuzev Ivanova potpuno nova lica i pripremni period nikad nije nudio više izazova kao što je ovog ljeta.

Petak, Kolovoz 23, 2019 10:12

Na Višnjiku su pod rubriku dolasci ovog ljeta uknjižili novo ime. Radi se o 19-godišnjem Dubrovčaninu Filipu Vujičiću koji je službeno potpisao ugovor s Košarkaškim klubom Zadar na iduće četiri godine.

Četvrtak, Kolovoz 22, 2019 09:55

Posljednjih tjedan, dva, na Višnjik se slijevaju novi igrači jedan za drugim, pa je tako tijekom prekjučerašnjeg dana momčad Ante Nazora oplemenjena s još dvojicom novaka u dresu Zadra, Martinom Junakovićem i Dominicom Gilbertom. Obadvojica su nosili dres Cibone, Junaković prije pet sezona kad je i osvojio s Vukovima regionalnu ligu dok je Gilbert prošle sezone svojim košem u posljednjim sekundama četvrte utakmice finala protiv Cedevite donio Zagrepčanima naslov prvaka Hrvatske.

Srijeda, Kolovoz 21, 2019 11:52

Ante Nazor dobio je sedmo pojačanje pred nadolazeću sezonu. Poziciju organizatora igre popunit će 25-godišnji Šibenčanin Martin Junaković koji je prošle godine bio član litavskog Nevežisa. Mladi hrvatski reprezentativac tako će pojačati Zadrane na najranjivijim posljednjih sezona bekovskim pozicijama, a ugovor je potpisan na dvije godine.

Petak, Kolovoz 2, 2019 11:00

Zahuktava se temperatura na Višnjiku pred skorašnji početak priprema koje bi trebale krenuti u prvoj polovici kolovoza. U svlačionici Ante Nazora zasad su svoje mjesto pronašla tek petorica igrača. Od prošlosezonske garniture tu su tek dvojica, Jure Planinić i Domagoj Vuković, dok je pristigao tercet: Uljarević, Ivanov i Palokaj.

Stranice