Biljana Savić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Veljača 20, 2018 13:30

Zadranka Stanka Vitlov toliko se razočarala u ponašanje Autotransovih vozača da je uputila prigovor i fotodokumentaciju mailom na brojne institucije, ali i društvene mreže i medije, u želji da upozori putnike da, kako je kazala, Autotransom ne putuju ako ne žele biti izvrgnuti uvredama i prijetnjama od strane njihovih vozača i službenog osoblja. A imala je i zašto.

Petak, Listopad 27, 2017 11:15

Za razliku od prošle godine kada nije bilo zadarskih laureata, na završnoj večeri Dana Hrvatskog turizma Kneževa palača u Zadru proglašena je kulturnom turističkom atrakcijom godine. Turističkom destinacijom godine proglašen je Split, a za ovu prestižnu titulu konkurirali su Rovinj, Crikvenica, Maslinica, Baranja i Osijek. Godišnju nagradu »Anton Štifanić« dobio je Ante Mrvica iz Jadrolinije Split, a prestižnu nagradu za životno djelo Niko Bulić.

Petak, Prosinac 9, 2016 00:00

Prema ocjeni francuskih kampista, a valja imati na umu da oni najradije kampiraju u vlastitoj zemlji, hrvatski kampovi Lanterna iz Poreča, Poljana iz Malog Lošinja, Šimuni s Paga i Zaton iz Nina među dvadeset su najboljih kampova u Europi.

Utorak, Kolovoz 23, 2016 00:00

Zadarska županija vikend je završila na četvrtom mjestu s 39,5 tisuće turista i 337 tisuća noćenja, a ispred nje su Istarska, Primorsko-goranska i Splitska županija

Četvrtak, Listopad 15, 2015 00:00

Završna svečanost dodjele godišnjih nagrada u turizmu u okviru Dana turizma okupila je sinoć velik broj turističkih radnika, i nagrađenih i laureata, ali i praktički cijelu Vladu, čiji su ministri i ministrice dodjeljivali nagrade - ministar turizma Darko Lorencin, potpredsjednici Vlade Milanka Opačić i Branko Grčić i istarski župan Valter Flego.