Davor Petrović

Ponedjeljak, Travanj 28, 2014 00:00

Ponedjeljak, Ožujak 10, 2014 00:00

Zahvaljujući dolasku Zadra na stadion Maksimir, Lokomotiva je ove nedjelje pohodila malu školu slaganja kontri s minimalnim brojem dodira lopte, a usput je doživjela i treći uzastopni poraz. Gosti su u prvom poluvremenu djelovali poput švicarskog sata, nemilosrdno kažnjavajući svaki propust suparnika.

heister
Nedjelja, Prosinac 15, 2013 00:00

Novo gostovanje na stadionu Maksimir Zadru je priuštilo još jedan poraz u srazu s Dinamom. No, stvari su se mogle i drugačije odviti da je Josip Tadić realizirao barem jednu od dvije odlične prilike u ranoj fazi prvog dijela.

Ponedjeljak, Studeni 4, 2013 00:00

Gostovanje u Sigetu Zadru je donijelo pobjedu na direktnim suparnikom za ostanak u MAXtv Prvoj Ligi. Većim dijelom utakmice Hrvatski dragovoljac imao je inicijativu, ali izostala je realizacija, a taj element igre sjajno je funkcionirao kod gostiju. Zadranima je primaran cilj bio ostvariti pozitivan rezultat, a uspjeli su u tome u punom smislu te riječi.

Subota, Srpanj 20, 2013 00:00

Igrala se 66. minuta kada se "Zadru" otvorila nova prilika za izjednačenje. Josip Šimunić napravio je prekršaj na trideset metara od gola, a Grgurović se odvažio na direktan udarac. Srećom po "Dinamo", lopta je prohujala nekih tridesetak centimetara iznad prečke

Petak, Ožujak 22, 2013 00:00

Nije zahvalno nagađati, ali nemoguće se oteti dojmu da je zadnji trening Hrvatske uoči utakmice sa Srbijom jučer premašio inicijalnu ideju izbornika Igora Štimca, koji želi približiti reprezentaciju navijačima. Naime, skoro sat i pol prije zakazanog početka, prema "Zagrebovom" trening centru u Veslačkoj slijevale su se kolone ljudi. Kada su Štimac i njegovi štićenici izašli iz svlačionica, oko pet tisuća navijača natiskalo se oko terena.

Srijeda, Ožujak 13, 2013 00:00

Hrvatskom sportu idu 2,2 milijarde kuna, a cilj je sprječavanje nenamjenskog trošenja i osobnog bogaćenja pojedinaca - tvrdi ministar Jovanović

Subota, Ožujak 9, 2013 00:00

Šest dana nakon minimalne pobjede nad Lokomotivom na Stanovima, Zadar je doživio poraz u srazu s istim suparnikom na stadionu Maksimir. Utakmicu će najbolje opisati činjenica da je najbolji pojedinac u redovima gostiju bio vratar Tomo Gluić. Da nije bilo njega, Zadar bi bio potučen do nogu.

Subota, Ožujak 9, 2013 00:00

FERDO MILIN, TRENER ZADRA

Subota, Veljača 23, 2013 00:00

Božićni ugođaj u Kranjčevičevoj gurnuo je utakmicu Zagreba i Zadra na milimetar od granice regularnosti, a u takvim okolnostima bolje su se snašli domaćini. U prvom dijelu, dok gusti snijeg nije prekrio apsolutno svaki pedalj terena, moglo se igrati koliko-toliko normalno, no u nastavku nije bilo uvjeta za normalni nogomet. Povrh toga, cijelo vrijeme igralo se žutom, jedva vidljivom loptom. Uvjete će najbolje ilustrirati činjenica da je u 76.

Stranice