Doris Babić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Siječanj 11, 2021 14:24

Akcijom »Nasmiješeno sunce« nagrađuju se najuspješniji u ostvarenju turističke sezone, a odvija se već osamnaestu godinu za redom. Cilj akcije je motivirati djelatnike kako bi pružali što kvalitetnije usluge, dok je krajnji cilj lijepo prezentiranje grada Zadra.
Kao najbolja prodavačica odabrana je gospođa Dijana Mitrović, djelatnica trgovine Drniška tradicija.
Otkrila nam je ključ uspjeha i dobrog odnosa s kupcima koji je od presudne važnosti u svakoj djelatnosti.

Subota, Siječanj 2, 2021 11:17

 Ines Dragović, inicijatorica prikupljanja pomoći za ugrožena područja, zahvaljuje svima koji su sudjelovali. Riječ je o mladoj Siščanki koja već dugi niz godina živi u Zadru.
Budući da postoji svojevrsno nepovjerenje u krajnje odredište donacija, na Facebook profilu Sportskog plesnog kluba Bellus objavila je precizne informacije o tome gdje je što završilo.

Subota, Siječanj 2, 2021 10:15

Akcija "Nasmiješeno sunce" kojom se nagrađuju najuspješniji u ostvarenju turističke sezone odvija se već osamnaestu godinu za redom. Akciju provodi Gradonačelnik u suradnji s gospodarskom i obrtničkom komorom, TZ-ima Županije i Grada, Udruženjem obrtnika Zadar i Udrugom zadarskih ugostitelja.

Subota, Prosinac 26, 2020 09:44

Goruće teme u svim društvenim krugovima su nove epidemiološke mjere, cjepivo i možebitne posljedice, a pitanje svih pitanja je - nazire li se kraj pandemiji i kad će epidemiološka slika postati povoljnija. Stoga smo razgovarali sa zadarskim uglednim infektologom, prof. dr. sc. Borisom Dželalijom, dr. med. Osim toga, i on je zaražen pa je podijelio svoje osobno iskustvo i upozorio još jednom na ozbiljnost ovog neprijatelja imena COVID 19.

Srijeda, Prosinac 23, 2020 11:53

Budući da držanje propisanog socijalnog razmaka nipošto ne bi smjelo biti razlog emocionalne udaljenosti među ljudima, Volonterski Centar Zadar mislio je i na naše starije sugrađane smještene u domove za starije i nemoćne. Kako su posjeti nemogući radi održavanja njihove sigurnosti i sprječavanja zaraze koronavirusom, pokrenuli su s Domom za starije i nemoćne osobe Zadar inicijativu pisanja pisama kako bi razveselili korisnike.

Nedjelja, Prosinac 20, 2020 11:07

 Zbog pandemije koronavirusa koja je znatno povećala nezaposlenost i onemogućila brojnim našim sugrađanima prigodu da rade i zarade porastao je broj korisnika Socijalne samoposluge i Pučke kuhinje organiziranih u okviru Caritasa Zadarske nadbiskupije.
Razgovarali smo s Mirjanom Tadić, pomoćnicom ravnatelja Caritasa Zadarske nadbiskupije, o potrebama, popunjenosti, kao i mogućnosti djelovanja poštujući epidemiološke mjere u cilju sprečavanja zaraze.

Subota, Prosinac 19, 2020 14:10

Božićno-novogodišnji blagdani, između ostalog, obilježeni su i korištenjem pirotehnike, posebice bacanjem petardi što može imati opasne i tragične posljedice. Želeći to spriječiti jučer je Sabor, kako ističu mediji, izglasao zabranu petardi. Naime, na drugom čitanju saborski su zastupnici jednoglasno podržali zabranu petardi i redenika kategorija F2 i F3.

Subota, Prosinac 19, 2020 10:22

 Damir Biloglav, ugledni zadarski liječnik, izabran je za novog predsjednika podružnice Domovinskog pokreta Zadarske županije, a Milan Skoblar, inženjer prometa, za predsjednika ogranka grada Zadra na izbornim skupštinama koje su održane u petak. Osnivanju su nazočili i potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro i organizacijski tajnik Darijo Žepina.

Subota, Prosinac 19, 2020 10:15

Martina Šušić, laborantica u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan, organizirala je humanitarnu akciju prikupljanja odjeće za korisnike Bolnice. Premda naša empatija i velikodušnost nikad nije bila upitna, odaziv je ipak ostavio bez riječi i lijepe slike obilaze Lijepu Našu. Naime, promet je bio blokiran, a sve kako bi što više ljudi moglo dati svoj doprinos.
Konačni rezultat bilo je čak 20 tona odjeće i higijenskih potrepština.

Četvrtak, Prosinac 17, 2020 10:14

Udruga socijalnih radnika Zadar je u srijedu, 15. prosinca, za svoje članove, druge socijalne radnike i ostale zainteresirane stručnjake organizirala predavanje pomoću platforme Zoom pod nazivom »Dijete u središtu visokokonfliktnog razvoda s osvrtom na COVID-19«. Predavala je prof. dr. sc.

Stranice