Doris Babić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Srpanj 21, 2021 12:41

Kako prenose nacionalni mediji, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac istaknula je kako se u Zadarskoj županiji uočava dobar booking. Suglasan je i voditelj PR i marketinga TZ grada Zadra Ante Galić.

Srijeda, Srpanj 21, 2021 10:16

Članove Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom Zadar koji su ove godine osvojili dvostruku krunu, prvenstvo i kup Hrvatske, u dvorištu Doma Zadarske županije primio je župan Božidar Longin, u pratnji zamjenika Šime Vickovića i resornog pročelnika Ivana Šimunića.

Srijeda, Srpanj 21, 2021 10:14

Župan Longin jučer je primio vinare iz Zadarske županije koji su ove godine na najpoznatijoj vinskoj smotri, Decanter World Wine Awards 2021. u Londonu osvojili rekordnih 17 odličja, od čega 2 zlata, 3 srebra i 12 bronci.

Utorak, Srpanj 20, 2021 13:54

Nova pjesma Zorana Jelenkovića pod nazivom »Furešte« plod je još jedne suradnje Zorana i njegovog sina Šime koji je autor glazbe i teksta, dok je Zoran producirao pjesmu i napravio aranžman. Pjesma je simpatična, brza i vesela dalmatinska skladba rađena u dalmatinskom »slengu« i kao takva odaje karakter podneblja iz kojeg dolazi.

Utorak, Srpanj 20, 2021 12:15

Upravo je obilježena četvrta godišnjica otkako je dugo priželjkivano prepoznavanje Zadra i zadarske baštine kao lokaliteta vrijednog upisa među najdragocjenije svjetske spomenike postalo stvarnost.

Utorak, Srpanj 20, 2021 12:01

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira ciklus besplatnih informativnih radionica i događanja za poduzetnike s područja Zadarske županije u okviru projekta »Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji.
Ukupna vrijednost projekta je 621.183,19 kuna, dok bespovratna sredstva iznose 426.954,94 kuna.

Ponedjeljak, Srpanj 19, 2021 10:24

Aktualna tema ovih dana je digitalizacija rada Gradskog vijeća. Naime, Grad Zadar nabavio je novu računalnu opremu te program e-glasanje Gradskog vijeća Grada Zadra s ciljem bolje komunikacije i rada u skladu s tehnološkim dostignućima suvremenog doba.

Nedjelja, Srpanj 18, 2021 10:30

Nekoliko mjeseci intenzivnih priprema i uloženog truda Upravnog odjela za kulturu i šport i Upravnog odjela za EU fondove Grada Zadra urodilo je plodom – Zadarska sfinga zasluženo je dobila svoje mjesto u prostranstvima Interneta.

Subota, Srpanj 17, 2021 10:37

Kazališna udruga ''Igrajmo se'' Zadar odradila je dvije itekako uspješne premijere. Riječ je o prvoj predstavi autorice Ane Šarić "IRL" i predstavi zagonetnog naziva "Kako se zove predstava" Matije Šango-Šimurine.

Otkrile su kako su tekle pripreme pod okovima pandemije, što ih je inspiriralo, na koje su načine ostvarile odgojne uloge i kako su se poigrale s književnom tradicijom.

Petak, Srpanj 16, 2021 13:47

Posjetili smo Dom za stare i nemoćne Zadar i razgovarali s ravnateljem Markom Buljatom o aktualnim temama među kojima su uvijek liste čekanja, kvaliteta skrbi i borba s koronavirusom.
Liste čekanja su, kako saznajemo od Buljata, ipak nešto manje nego što je to bilo prethodnih godina.

Stranice