Goran Šimunov

Utorak, Kolovoz 20, 2019 10:18

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) poništila je Odluku o poništenju dijela nabave i dostave ugradbenih materijala za ortopediju naručitelja Specijalne bolnice za ortopediju iz Biograda na Moru. DKOM je u vezi ovog natječaja 3. lipnja 2019.

Ponedjeljak, Kolovoz 19, 2019 15:00 1

Inspektori Državnog inspektorata su i u Zadarskoj županiji proveli dvije svoje velike akcije u zadnjih mjesec i pol dana, u kojima je utvrđen veći broj nepravilnosti, a bilo je i većih kršenja zakona, pri čemu su najteže ‘stradali’ vlasnici pet apartmana na Viru, hrvatski državljani, kojima su, kako navode u Inspektoratu, apartmani zapečaćeni odnosno zabranjen je rad s njima, a vlasnicima su izrečene novčane kazne.

Petak, Srpanj 26, 2019 12:22

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) poništila je Odluku o odabiru usluge stručnog nadzora nad građenjem za projekt rekonstrukcija postojeće lučke infrastrukture na području ribarske luke unutar obuhvata trajektnog terminala Zadar- Gaženica, čiji je naručitelj Lučka uprava Zadar (LUZ).

Četvrtak, Srpanj 18, 2019 13:35

Temeljem Zakona o javnoj nabavi u otvorenom postupku javne nabave direktor Zračne luke Zadar d.o.o. Josip Klišmanić, dipl. oec., donio je jučer Odluku o odabiru ponudu tvrtke Trames d.o.o. iz Dubrovnika za izradu glavnog i izvedbenog projekta dogradnje glavne stajanke 2. faza. Trames je ponudio cijenu od 1.368.750 kuna, koja je nešto niža od procijenjenih gotovo 1,9 milijuna kuna.

Ponedjeljak, Lipanj 10, 2019 13:56

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave   (DKOM) poništila je Odluku Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Zadar koji je na provedenom javnom natječaju za Usluge popravka i  održavanja vozila Citroen grupe II odabrao ponudu Auto centra Serdarević u iznosu 221.521,89 kuna. Naloženo je Zavodu da naknadi žalitelju  Auto centru Perović d.o.o. iz Zadra troškove žalbenog postupka u iznosu  od 1.781,25 kuna.

Utorak, Svibanj 21, 2019 15:53

Grad Zadar je danas objavio kako je gradonačelnik   Branko  Dukić donio  Odluku o odabiru ekonomski najpovoljnije ponude na javnom natječaju za projekt rekonstrukcije osnovne škole Krune Krstića,  Područna škola Ploče.  Ekonomski najpovoljnijom je ocijenjena ona ponuditelja G.O. Credo-ing, u vlasništvu lve Festinija iz Zadra, u iznosu od  4.152.324,43 kuna.

Nedjelja, Svibanj 12, 2019 12:00 1

Nakon što smo prije nekoliko dana objavili priču o tome kako je županijski Zavod za hitnu medicinu na nekoliko dana odgodio prijevoz svih onkoloških bolesnika sa zadarskog područja na terapije u KBC  Split i to zbog kvara na svih sanitetskim vozilima ovog zavoda kojima se  prevoze ovi pacijenti, javili su nam se bivši i sadašnji onkološki pacijenti i  predstavnici Lige protiv raka Zadar.

Petak, Svibanj 3, 2019 13:32

Više desetaka onkoloških bolesnika s područja Zadarske  županije neugodno je iznenadila obavijest Odjela saniteta županijskog  Zavoda za hitnu medicinu kako ih ovih dana neće moći prevesti do Kliničkog bolničkog centra Split gdje trebaju primiti terapiju zračenjem.  Ravnatelj Zavoda dr. Predrag Orlović potvrdio nam je kako su samo za  danas, 3. svibnja imali zakazan sanitetski prijevoz za čak 11 pacijenata  koje je trebalo prevesti u KBC Split, ali su to morali odgoditi.

Petak, Ožujak 29, 2019 17:11

Na prijedlog Povjerenstva Grada Zadra gradonačelnik Branko Dukić donio je odluku kako će tvrtka Krekić avangard d.o.o. iz Zadra  izvesti radove na dovršenju i dogradnji Centra za odgoj, obrazovanje,  rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama Mocire. Krekić  avangard je dao ponudu  od 24.135.794,39 kuna, dok je procijenjena vrijednost radova u javnom natječaju bila 21,3 milijuna kuna.    

Nedjelja, Ožujak 24, 2019 20:48

Povjerenstvo Grada Zadra otvorilo je  ponude pristigle na ponovljeni javni natječaj za rekonstrukciju područne škole Ploča, koja djeluje pri matičnoj OŠ Kruna Krstića u Arbanasima. Ukupno su pristigle tri  ponude, a kao i za poništenog natječaja, sve tri su bitno skuplje od procijenjenog iznosa od oko 3,1 milijuna kuna.   

Stranice