Hana Radulić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Kolovoz 13, 2021 10:41

Općina Preko bilježi odlične turističke brojke, a posljednjih dana u svim se mjestima traži krevet više. Tako je na području Općine u srpnju ostvareno 18 posto više noćenja nego protekle godine, a osim turističkog uzleta, postignutom unatoč i dalje globalnoj pandemijskoj situaciji, u Općini Preko u tijeku je realizacija brojnih projekata koji će još više upotpuniti turističku ponudu, ali i poboljšati kvalitetu života stanovnika ove otočne općine.

Srijeda, Lipanj 30, 2021 12:51

U svibnju ove godine započeo je V. ciklus pozivanja u Nacionalni program ranog otkrivanja raka debelog crijeva čije trajanje je predviđeno sljedeće dvije godine.
Riječ je o Nacionalnom programu otkrivanja raka debelog crijeva kojim se ova zloćudna bolest, od koje se u Hrvatskoj, ali i u cijelom svijetu, bilježi porast pojavnosti i smrtnosti, nastoji otkriti u ranijem stadiju ili predstadiju bolesti kako bi se rak mogao što uspješnije liječiti.

Subota, Lipanj 12, 2021 15:45

Mnoga velika nogometna imena iz svih kutaka svijeta ušla su u povijest ove najmasovnije i najpopularnije sportske igre, no najbrojnija se ipak vezuju uz kolijevku nogometa – Englesku.

Ponedjeljak, Lipanj 7, 2021 10:00

Slijede li Zadru krizna politička vremena koja će u skoroj budućnosti donijeti nove izbore za Gradsko vijeće, i time neminovno uzrokovati stagnaciju razvoja i napretka grada, ili će se izabrani politički akteri uspjeti dogovoriti o suradnji - koalicijskoj/programskoj/projektnoj ili kako god bila nazvana.

Ponedjeljak, Svibanj 31, 2021 09:30

Božidar Longin izabran je za župana Zadarske županije, a Branko Dukić za zadarskoga gradonačelnika. Rezultat je to jučerašnjega drugog kruga lokalnih izbora u kojima je Zadar dobio novog-starog gradonačelnika, isto kao i Zadarska županija župana.
Božidar Longin, kandidat HDZ-a i partnera HSP, SU i HNS Reformisti pobijedio je s osvojenih 26.310 glasova birača, dok je njegov protukandidat i kandidat grupe birača Ivica Žuvela dobio 24.861 glas.

Petak, Svibanj 28, 2021 15:00

Uoči drugog izbornog kruga, sa zadarskim gradonačelnikom Brankom Dukićem razgovarali smo o njegovim očekivanjima od nedjeljnih izbora kada će mu Zadrani ponovno pokloniti povjerenje za naredne četiri godine ili izabrati kandidata SDP-a i partnera Marka Vučetića.

Kakav je Vaš osjećaj pred nedjeljne izbore? Kakav rezultat očekujete?

Četvrtak, Svibanj 20, 2021 09:45 1

Nakon relativne, iako ne i apsolutne pobjede kao na lokalnim izborima 2017., kada je gradonačelnički mandat osvojio već u prvome krugu, Branko Dukić nimalo ne sumnja u svoj reizbor. S aktualnim gradonačelnikom razgovarali smo o rezultatima nedjeljnih izbora, budućem slaganju većine u Gradskom vijeću Zadra, kao i o najvećem iznenađenju izbora – nezavisnoj listi Enija Meštrovića.

Utorak, Svibanj 18, 2021 09:42 1

Rezultati za Gradsko vijeće Zadra donijeli su HDZ-ovoj koalicijskoj listi najveći broj mandata, ali za formiranje buduće gradske vlasti nedostaje im tri vijećnika.

Ponedjeljak, Svibanj 17, 2021 00:24 1

Prema neslužbenim rezultatima jučerašnjih lokalnih izbora, nakon obrađenih 100 posto biračkih mjesta u drugi krug izbora za zadarskog župana idu dosadašnji župan Božidar Longin, kandidat HDZ-a i partnera HSP/SU/NS-Reformisti, koji je osvojio 43,66 posto glasova i kandidat grupe birača Ivica Žuvela s osvojenih 16,03 posto glasova, te za zadarskoga gradonačelnika kandidat HDZ-a i partnera, dosadašnji gradonačelnik Branko Dukić s osvojenih 38,47 posto glasova i Marko Vučetić, kandidat koalicije

Ponedjeljak, Svibanj 10, 2021 10:36

Učenice Gimnazije Vladimira Nazora Paola Kurić iz 4. e i Ema Rašin iz 3. d razreda osvojile su nagrade na ovogodišnjem državnom natjecanju za učenike pod nazivom »Europa u školi« u kategoriji likovnog izričaja. Među deset nagrađenih hrvatskih srednjoškolaca u kategoriji likovnog izričaja dobne skupine trećih i četvrtih razreda u velikoj konkurenciji pristiglih radova, Paola Kurić osvojila je 1. mjesto, a Ema Rašin 4. mjesto pod mentorstvom profesorice likovne umjetnosti Ivanke Radulić.

Stranice