Ines Grbić

Petak, Prosinac 21, 2018 22:03

Najave božićnih misa:

1. Misu polnoćku na Badnjak, u ponedjeljak, 24. prosinca u 24,00 sata, u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

2. Božićno misno slavlje u utorak, 25. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Petak, Prosinac 21, 2018 20:02

Tradicionalno već nekoliko godina Caritas Zadarske nadbiskupije, kao nositelj akcije, u zajedništvu s Domom za odrasle osobe „Sv.Frane“ Zadar, Domom za starije i nemoćne osobe Zadar, Srednjoškolskim đačkim domom Zadar, Domom za odrasle osobe Zemunik, Udrugom socijalnih radnika Zadar, Volonterskim centrom Zadar i Prirodoslovnom – grafičkom školom Zadar u vrijeme Došašća, provodi humanitarnu akciju pečenja i prodaje fritula u humanitarne svrhe.

Petak, Prosinac 21, 2018 13:25

Zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić uputio je danas tradicionalnu božičnu čestitku svim vjernicima Zadarske nadbiskupije.

Čestitku prenosimo u cijelosti.

Petak, Prosinac 21, 2018 12:28

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić primio je Božidara Longina, župana Zadarske županije i  Branka Dukića, gradonačelnika Grada  Zadra s njihovim suradnicima u odvojenim susretima u svom uredu u  Nadbiskupskom ordinarijatu u Zadru. To su tradicionalni božićni susreti  koji se održavaju svake godine, naizmjence u uredu Županije i Grada odnosno Nadbiskupije.

Srijeda, Prosinac 19, 2018 20:00

Božićni pohod zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića Caritasu Zadarske nadbiskupije ostvaren je jučer 18. prosinca u prostorijama Caritasa.

Utorak, Prosinac 11, 2018 15:37

Na 19. godišnjicu smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, misu za njegovu dušu u katedrali sv. Stošije u Zadru u ponedjeljak 10. prosinca predvodio je katedralni župnik don Josip Radojica Pinčić.

Nedjelja, Prosinac 9, 2018 19:26

Župa Bezgrešno začeće BDM na Puntamici u Zadru proslavila je pedeset godina postojanja na proslavi svoje zaštitnice i župne svetkovine Bezgrešnog začeća BDM, koncelebriranim misnim slavljem koje je u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća BDM u subotu 8. prosinca predvodio zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Među desetoricom suslavitelja, u misi su koncelebrirali i svećenici koji su duhovna zvanja rodom iz župe Puntamika: o.

Nedjelja, Prosinac 9, 2018 09:08

Svečana akademija u čast Bezgrešne koju sjemeništarci slave kao svoju zaštitnicu, održana je u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa 'Zmajević' u Zadru u petak 7. prosinca. Sjemeništarci su tom prigodom izveli glazbeno-scenski recital 'Vjera roda moga' autora mons. dr. Eduarda Peričića, crkvenog povjesničara.

Utorak, Prosinac 4, 2018 18:42

Dan volontera prigodno će se obilježiti u srijedu 5. prosinca u Pučkoj kuhinji u Zadru. Caritas Zadarske nadbiskupije svake godine obilježi taj dan jer svoje aktivnosti ostvaruju u suradnji s ljudima koji pomažu realizaciju caritasovih programa.

Stoga, u srijedu 5. prosinca u 12,00 sati započinje susret s volonterima i korisnicima u Pučkoj kuhinji sv. Vinko Paulski u Zadru.

Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 19:00

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić krstio je u nedjelju 2. prosinca Mihaela, šesto dijete u obitelji Ivane i Marina Jurjevića u župi Bezgrešnog začeća BDM u Murvici. U svom sedmogodišnjem braku, Jurjevići imaju još petero djece. To su Emanuel (7), Loreta (6), Jakov (4), Donata (3) i Ivan (1).

Stranice