Irena Jurjević

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 19, 2017 00:00

Pjesma, ples i učenički uspjesi, tako je prošao jučerašnji Dan Osnovne škole Petra Preradovića svečano obilježen u HNK Zadar.

Četvrtak, Svibanj 18, 2017 00:00

Djeca koja izlaze iz našeg sustava obrazovanja dobivaju jednu ogromnu količinu znanja, puno veću nego u drugim zemljama, i to je naša komparativna prednost. Međutim u današnjici, kad je sve na 'Googleu', svo to znanje dostupno je ako ga znamo pronaći. Ono što naš sustav djecu ne uči jest kritičko snalaženje u tim podacima, hrabrost iznošenja svog mišljenja i dozvolu za propitivanje.

Utorak, Svibanj 16, 2017 00:00

Nakon gotovo 10 godina, Silicone Soul ponovno dolazi u Zadar. Ove subote u Q baru gostuje Graeme Reedie (dio dvojca) u sklopu posebnog izdanja „Less is more" programa. Uz njega nastupit će i domaćoj publici već poznati Butters i Toni Kostijal.

Subota, Svibanj 13, 2017 00:00

Subota, Svibanj 13, 2017 00:00

Tomislav Bralić i klapa Intrade, Ivica Sikirić Ićo, Alen Nižetić, Marina Tomašević, Rockatansky band... brojna su imena koja će 23. svibnja u Športskom centru Višnjik nastupiti kako bi pjesmom pomogli teško bolesnoj djevojčici Petri Zrilić.

Subota, Svibanj 13, 2017 00:00

Pomanjkanje profesionalnog kadra jedno je od gorućih pitanja o kojima se jučer raspravljalo na 10. po redu simpoziju medicinskih sestara zdravstvene njege u kući u hotelu Donat na Boriku. Pod punim nazivom "Identitet medicinske sestre/tehničara u kontekstu njihove profesionalnosti i okolnosti u kojima se provodi zdravstvena njega u kući" simpozij je održan pod pokroviteljstvom predsjednice RH, Ministarstva zdravstva i Zadarske županije.

Četvrtak, Svibanj 11, 2017 00:00

Povijest je nezaobilazna i taj pogled u retrovizor je sredstvo kojim možemo sigurno voziti u budućnost, naznačio je arhitekt Nikola Bašić. On je jučer pred dupkom ispunjenom dvoranom održao predavanje 3K u sklopu Dana otvorenih vrata HAZU.

Srijeda, Svibanj 10, 2017 00:00

Likovna kolonija „Dom duginih boja - Zadar 2016." U organizaciji Doma za odgoj djece i mladeži Zadar okupila je dvadeset umjetnika i umjetnica koji su u cilju pomoći potrebitima kreirali ukupno 58 djela. Predstavljanje radova u obliku humanitarne prodajne izložbe održano je jučer u Kazalištu lutaka Zadar.

Stranice