Ivan Knežević

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Travanj 3, 2012 00:00

Glumci zadarskoga Kazališta lutaka na povratku iz Vukovara prošli su tjedan zastali u Slavonskom Brodu. Naravno, ne samo na kavu, nego u Dječji vrtić Cekin čiji su štićenici jedva dočekali zadarske umjetnike. Kao i prošle godine i ove su im Zadrani podarili predstavu i razveselili male gledatelje i onih nekoliko velikih, poput teta iz vrtića i drugog osoblja.

Utorak, Ožujak 27, 2012 00:00

Na svojoj godišnjoj skupštini, koja je ove godine bila i izborna, članstvo Društva prijatelja Belafuže, koje djeluje 21 godinu, izrazilo je zadovoljstvo održanim aktivnostima u prošlim dvjema godinama.

Petak, Veljača 10, 2012 00:00

Povjerenstvo u Ministarstvu znanosti dobilo je na stol elaborat preoblikovanja KK Zadar iz udruge građana u sportsko dioničko društvo. Elaborat je, dakako, bitan dokument u cijelom postupku jer po njemu (elaboratu) treba slijediti sve radnje da bi, napokon, KK Zadar prestao biti udruga građana, a postao - tvrtka. Elaborat je dosta dugo i studiozno osmišljavan i ispisivan, a najviše zato jer je revizija trajala cijelih 20 mjeseci.

Četvrtak, Siječanj 5, 2012 00:00 1

U tom prostoru se vodi borba za ovladavanje sirovinskim izvorima i iz njega, tako nas uvjeravaju, neprestano vreba opasnost u vidu krvoločnih „izvanzemaljaca" koji dobijaju status svemirskih „terorista", što neminovno uvjetuje i opravdava razvoj sve ubitačnije vojne tehnike

Ponedjeljak, Prosinac 19, 2011 00:00 1

Četvrtak, Prosinac 8, 2011 00:00

Najjednostavnije je reći da volim nogomet. Volim igrati, nije mi teško trenirati, pratim što se zbiva u nogometnom svijetu, proučavam igrače i slično - kaže Klapan

doktor
Ponedjeljak, Listopad 17, 2011 00:00

Zanimljivo je da su u Engleskoj na ovaj način izliječili Luku Modrića, profesionalnog nogometaša, hrvatskog reprezentativca, a nedavno se terapiji bila podvrgnula i Marija Vrsaljko, zadarska košarkašica

Subota, Rujan 24, 2011 00:00

Uspavano sarajevsko poslijepodne. To je bilo prvo poluvrijeme ove utakmice za treće mjesto. Zadru je trebalo dobrih pet minuta, kao starom dizelašu, da uhvati kakav - takav ritam, dok su Tunižani nastojali 'osinjim zujanjem' suparniku pokvariti igru. Djelomično su i uspjeli kad je riječ o realizaciji kod Zadra, ali Pipanovi su igrači mogli biti mirno glede svoga obruča jer su igrači iz Afrike ili promašivali ili napade završavali nekim pogrešnim dodavanjem.

Stranice