Josip Portada

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Svibanj 14, 2013 00:00

Ponedjeljak, Svibanj 13, 2013 00:00

Na Branimirovoj obali u Pagu održana je manifestacija pod nazivom »Kužina otoka Paga« gdje su prikazana brojna jela pripravljena od otočnih namirnica i izvorna otočna pića. Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Paga Ante Fabijanić.

Ponedjeljak, Svibanj 13, 2013 00:00

U Domu kulture u Pagu održan je predizborni skup koalicije PSP-SDP-DC gdje je predstavljen koalicijski program, kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Paga i kandidati koalicijske liste za članove Gradskog vijeće Grada Paga.

Subota, Svibanj 11, 2013 00:00

Srijeda, Svibanj 8, 2013 00:00

Nakon što je poduzeće „Hoteli Pag" privatizirano, nova uprava je procijenila kako je hotel „Bellevue", zbog loših sezona i visokih troškova održavanja, neisplativ. Hotel je prodan, ali ga novi vlasnik nije uredio, a nije ga ni održavao

Ponedjeljak, Travanj 29, 2013 00:00

Županijska uprava za ceste Zadar uložit će tri milijuna kuna u obnovu Ulice Mate Šavra u Pagu, odnosno nasipa koji spaja srednjovjekovnu jezgru Paga s Lokunjom i Prosikom. Nasip je izgrađen za potrebe solane, a kada ga je solana prestala koristiti, postao je jedna od najvažnijih prometnica u Pagu.

olympico_2
Utorak, Travanj 9, 2013 00:00

Ostaci kluba narušavaju izgled Lokunje i okolnog područja i to je velik problem koji će se riješiti kupnjom. Na mjestu gdje se nalazi „Olympico" omogućit će se izgradnja objekata koji će biti u funkciji lječilišnog centra, rekao je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić

Subota, Travanj 6, 2013 00:00

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća i prigodnim programom u Pagu je obilježen Dan Grada. Uz vijećnike i gradonačelnika Paga Antu Fabijanića, na sjednici su bili nazočni predstavnici gradskih tvrtki i institucija, predstavnici udruga te gosti, Ivica Pogorilić, načelnik Općine Povljana, Ivan Dabo, gradonačelnik Grada Novalje i župan Stipe Zrilić.

Petak, Ožujak 29, 2013 00:00

Utvrda je imala šest kula, dvadeset prolaza, trideset sedam objekata i dva trga. Objekti unutar utvrde služili su za stanovanje, za neke vrste obrta i kao skladišta, a bedemi utvrde široki su dva metra

Stranice