Katarina Belić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
maturalna_4
Ponedjeljak, Svibanj 24, 2010 00:00

Maturanti klasične Gimnazije Ivana Pavla II. u petak navečer u restoranu Zadar su proslavili završetak srednjoškolskog obrazovanja. U večernjim haljinama i svečanim odijelima, maturantice i maturanti su polako pristizali u pratnji svojih prijatelja, članova obitelji, razrednika i profesora. Ubrzo im se pridružio i ravnatelj mons. Joso Kokić koji ih je na početku večeri sve srdačno pozdravio.

maturalna_ekonomska_2
Ponedjeljak, Svibanj 17, 2010 00:00

Svečano odjeveni maturanti iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole su se u petak navečer u povodu svog maturalnog plesa ispunili prostor Arsenala veseljem, pjesmom i plesom.

maturalna_medicinska_9
Ponedjeljak, Svibanj 17, 2010 00:00

Napokon dolazi i taj dan, s nestrpljenjem su cijelog prošlog tjedna govorili maturanti Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar. Ipak uz radost zbog završetka škole mnogi učenici i njihovi razrednici su se na kraju maturalne večeri pozdravili sa suzom u oku i uz lijepa sjećanja na sve provedene zajedničke trenutke.

maturalna_obrtnicka_pomorska_10
Ponedjeljak, Svibanj 10, 2010 00:00

Maturanti iz Obrtničke škole Gojka Matuline i iz Pomorske škole Zadar svoju su najluđu noć dočekali i proslavili zajedno. Budući frizeri, pedikeri, kozmetičari i pomorci okupili su se u petak navečer zajedno sa svojim profesorima i ravnateljima u restoranu Zadar na Rivi.

poljoprivredna_maturalna_5
Ponedjeljak, Svibanj 3, 2010 00:00

Maturanti Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića ovoga petka u restoranu Zadar proslavili su skori završetak nastave. Ponos, uzbuđenje i radost ocrtavali su se na licima maturantica i maturanta koji su polagano pristizali u društvu svojih pratnja pred restoran.

Prije početka slavlja Šime Vučinović, predstavnik maturanata pozdravio je sve učenike i profesore, nakon čega im je zaželio dobru zabavu i provod.

barakovic_maturalna_3
Ponedjeljak, Svibanj 3, 2010 00:00

Nakon četiri godine provedene u školskim klupama, zajedničkog druženja i učenja maturanti Gimnazije Jurja Barakovića okupili su se pred Arsenalom kako bi proslavili jednu fazu svog života.

U društvu svojih prijatelja, profesora i novoga ravnatelja Ranka Artukovića, svi su se još jednom prisjetili zgoda i nezgoda koje su zajedno proživjeli i koje će zasigurno dugo pamtiti.

mioc_humanitarni koncert_2
Ponedjeljak, Svibanj 3, 2010 00:00

Kada smo razgovarali kako obogatiti rad naše škole jedna od profesorica se dosjetila kako u našoj školi ima mnogo talentiranih učenika koji se bave glazbom, pjevanjem i plesom i s kojima bismo mogli obogatiti svoj kulturno-zabavni program. Uz to, htjeli smo svemu tome dodati i humanitarnu notu i tako se rodila ideja da svake godine organiziramo koncert, kazao je ravnatelj gimnazije Franje Petrića Zdravko Ćurko

strukovna_maturalna_1
Ponedjeljak, Svibanj 3, 2010 00:00

Budući tehničari za računalstvo, drvodjelski tehničari, autoelektričari i elekroinstalateri maturalnim plesom su u petak navečer u restoranu Anka proslavili skori završetak svoga obrazovanja u Strukovnoj školi Vice Vlatkovića.

maturalna_nazor10_9
Petak, Travanj 30, 2010 00:00

zaton obrovacki_maturanti_3
Ponedjeljak, Travanj 26, 2010 00:00

Maturanti srednje škole Obrovac su se u subotu navečer okupili pred restoranom "Anita" u Zatonu Obrovačkom kako bi zajedno sa svojim prijateljima, profesorima, razrednicima i ravnateljem Darkom Tokićem proslavili skori završetak škole.

Stranice