Marija Paleka

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Veljača 2, 2022 13:57

Još jednom, imat ćemo priliku čuti atraktivne priče protkane ranjivošću, otvorenošću i prihvaćanjem vlastite nesavršenosti. Ovaj put od strane (IT) poduzetnika, jedne posebne sorte koja hrabro svakim danom korača naprijed i bori se da bi postigla ciljeve koje si je zacrtala davno, ali svakim danom dodaje i nove.

Četvrtak, Siječanj 27, 2022 11:56

Robovati brojkama i statistici u promišljaju strategije zadarskog turizma nije dobro, jer statistiku predstavlja »skup netočnih podataka«, dok se s druge strane ni ponuda, kao motivirajući faktor dolaska gostiju u destinaciju, ne može komparirati iz godine u godinu s uvijek istim sadržajima, ističe Marko Mijić, turistički komunikolog i stručni suradnik Kongres Plus agencije u Zadru.

Srijeda, Siječanj 26, 2022 13:15

Psihosocijalni rizici i stres povezan s poslom među najvećim su izazovima za sigurnost i zdravlje na radu. Prekomjerno radno opterećenje, prekovremeni rad, preveliki pritisak nadređenih, psihološko i seksualno uznemiravanje, rad velikom brzinom, kratki rokovi za izvršenje posla, česta komunikacija s klijentima ili strah od gubitka radnog mjesta samo su dio uzroka stresa na radnom mjestu, ističe Ana Bačić Ražov, klinička psihologinja sa Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

Ponedjeljak, Siječanj 24, 2022 15:20

Drugo izdanje globalno popularnog branda Fuckup Nights (FUN) na temu FUNTourism, predstavio je ovog četvrtka Josip Zurak, organizator eventa i direktor tvrtke Sideways.
Ovoga puta mogli smo se nasmijati skupa s troje odličnih predavača, poduzetnika i ljudi, već poznatih na zadarskoj turističkoj sceni: Ivom Bencun, Franom Marasovićem i Franjom Peharom koji je zamijenio prethodno najavljenog Marija Fiolića koji je morao u samoizolaciju.

Ponedjeljak, Siječanj 24, 2022 13:23

Radimo svakodnevno uz provedbu svih mjera predostrožnosti. Prenoćište smo otvorili već početkom prosinca prošle godine i to od 14 sati do 8 sati ujutro, naglašava Mirjana Tadić, zamjenica ravnatelja Caritasa Zadarske nadbiskupije dodajući kako trenutačno nema problema, niti zaraženih korisnika Prenoćišta Sv. Vinko Paulski.

Subota, Siječanj 22, 2022 12:00

Nadamo se da će se do svibnja iskristalizirati ova situacija s pandemijom te da ćemo biti u mogućnosti ponovno organizirati tradicionalni zadarski MS đir.

Srijeda, Siječanj 12, 2022 12:30

Grad Zadar kao i Zadarska županija od samog početka imaju sluha za naš projekt i rade sve što je u njihovoj mogućnosti da podrže djelovanje naše udruge i na tome smo im neizmjerno zahvalni.

Srijeda, Siječanj 12, 2022 11:00

Knjižnica na Bilom brigu učinila nam se ugodnim i pogodnim mjestom za naše kreativne radove koje smo pripremili na nastavi i izvannastavnim aktivnostima. Željeli smo potaknuti djecu na što redovitiji dolazak u prostore knjižnice, složile su se Anita Mustać i Silvana Rados, profesorice i organizatorice izložbe.

Subota, Siječanj 8, 2022 14:07

Zadarske mažoretkinje aktivne su kroz čitavu godinu. Sudjeluju na svim manifestacijama i pohađaju sva natjecanja na državnoj razini.
I ove godine, nastavljaju sa svojim »osvajačkim« pohodima, doznajemo od njihove predsjednice Željke Vitlov.

Utorak, Siječanj 4, 2022 13:00

Počašćen sam nagradom »Nasmiješeno sunce« konobi Tovar kao najboljoj u Zadru, iako nisam očekivao ovakvo priznanje. Trudim se održavati priču kuće »Dalmacija u malome« i kod nas možete naći sve što nudi sjeverna i srednja Dalmacija, kaže Srđan Čuklin poznatiji gradu kao Čuča.

Stranice