Marina Vlakić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Srpanj 2, 2020 12:00

Prvo ime županijskog HDZ-a, Božidar Kalmeta, na listi za IX. izbornu jedinicu nalazi se na 14. mjestu, koje stranka povjerava članovima za koje smatra da će im donijeti veliki broj preferencijalnih glasova. S obzirom na njegovu karizmu, prije svega povezanost s građanima, neupitno je da će HDZ-ova lista za ovu jedinicu osvojiti veliki

Četvrtak, Srpanj 2, 2020 09:01

Promet Zračne luke Zadar u travnju i svibnju bio je ravan nuli, no popuštanje mjera u međunarodnom zračnom prometu omogućio je početak sezone letenja, time i pozitivniju poslovnu bilancu. Nakon rekordne 2019. godine koja je donijela izvrstan rezultat od preko 800 tisuća putnika, ovogodišnje će brojke, naravno, biti puno lošije od očekivanih s obzirom da je pandemija onemogućila uobičajeneo kretanje građana.

Srijeda, Srpanj 1, 2020 20:55

Iako je oporba u Gračacu zatražila raspuštanje Općinskog vijeća smatrajući kako je najbolje da nakon uhićenja HDZ-ove načelnice Nataše Turbić Općinu vodi Vladin povjerenik, odlučeno je da će Gračac ipak voditi HDZ-ov donačelnik Robert Juko.

Srijeda, Srpanj 1, 2020 10:30

Dovršavajući centar Mocire koji bi svoje korisnike trebao primiti najesen, Grad Zadar danas objavljuje natječaj za opremanje objekta. Kako bi Centar bio što prije useljiv, u gradskom Upravnom odjelu za prostorno uređenje i graditeljstvo saznajemo kako im je plan čak iskoristiti dio opreme vrtića Latica i škole Voštarnica.

Utorak, Lipanj 30, 2020 23:51

Nakon drastičnog povećanja broja zaraženih koronavirusom, Stožer za civilnu zaštitu Grada Zadra ovog je vikenda imao pune ruke posla. Zbog pojave virusa u noćnim klubovima po Hrvatskoj u kojima je proteklih dana zaražen veći broj mladih, inspekcije su pojačane i na tim mjestima. Naime, čak 16 novooboljelih zarazilo se samo u jednoj noći u zagrebačkom noćnom klubu, zbog čega je Gradski stožer postrojbe Civilne zaštite poslao inspekciju i u te objekte.

Utorak, Lipanj 30, 2020 11:20

U deset sati jučer je u Zračnoj luci Zemunik započeo tehnički pregled podvožnjaka. Već nekoliko sati kasnije saznajemo kako je ovaj kapitalni objekt, vrijedan 40 milijuna kuna, dobio zeleno svjetlo komisije te da može biti pušten u promet.
Sretnu vijest za sve mještane Zemunika i okolnih mjesta saznali smo u Općini Zemunik, a potvrđena nam je u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

Subota, Lipanj 27, 2020 20:45

Zbog porasta oboljelih od koronavirusa Nacionalni stožer civilne zaštite donio je mjeru o novom režimu prijelaza granica sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Sjevernom Makedonijom i Kosovom. Riječ je o mjeri koja je u problem dovela mnoge turističke djelatnike, kao i turiste koji su rezervirali ljetovanje u našoj zemlji te tome podredili i svoje godišnje odmore.

Subota, Lipanj 27, 2020 19:30

Sastanci Otočnog sabora s ministrom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Markom Pavićem, konačno su dali rezultat - Vlada je u četvrtak donijela Uredbu o izmjeni Zakona o otocima!

Petak, Lipanj 26, 2020 18:08

Jedan od najvećih županijskih projekata, podvožnjak u Zračnoj luci Zemunik, idućeg će tjedna biti pušten u promet. Kako saznajemo u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, u ponedjeljak će se obaviti tehnički pregled podvožnjaka, nakon čega će konačno biti otvoren, utvrdi li se da nema eventualnih nedostataka.

Četvrtak, Lipanj 25, 2020 12:29

Iako članovi jedinica Gradskog stožera civilne zaštite od početka koronavirusa kontroliraju objekte uslužnih djelatnosti u Zadru, nakon pojave novooboljelih na teniskom turniru Adria Tour na Višnjiku, one su ipak pojačane. Za načelnika Stožera Antu Babića i njegov tim zapravo sve ovo vrijeme nema odmora jer ekipe na terenu redovito kontroliraju provođenje mjera zaštite, no Babić kaže kako su ovih dana kontrole pojačali.

Stranice