Marina Vlakić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 2, 2020 12:37

Na konferenciji za novinare Županijskog stožera civilne zaštite Policijskoj upravi zadarskoj postavljeno je pitanje o tome zašto se ne izdaju gotove osobne iskaznice s obzirom da ne vrijede potvrde što ih dobiju u bankama, ali i što je s onima kojima je istekla osobna iskaznica ili vozačka dozvola.

Voditelj Službe upravnih poslova PU zadarske, Ante Milković, dao je pojašnjenje.

Srijeda, Travanj 1, 2020 09:45

Nevjerojatno zvuči brojka koju smo dobili od Državnog inspektorata o broju naplaćenih kazni zbog kršenja mjera samoizolacije - inspektori su na području cijele države naplatili 125.490 kuna kazni!

Utorak, Ožujak 31, 2020 12:00

Član Županijskog stožera civilne zaštite, ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina, snosi velik dio tereta u borbi protiv širenja epidemije koronavirusom. Osim organizacije rada bolnice, a koja se često mijenja zbog sve većeg broja liječnika i sestara u samoizolaciji, velik dio posla odnosi se na nabavku najpotrebnije zaštitne opreme, ali i na svakodnevno izvješćivanje javnosti na novinskim konferencijama.

Utorak, Ožujak 31, 2020 09:48

Mještani Silbe nezadovoljni su brodskom linijom dodijeljenom njihovom otoku te predsjednik Mjesnog odbora, Nenad Burić, najavljuje oštre reakcije. Naime, Grad Zadar je zbog krizne situacije s koronavirusom donio odluku kojom se uspostavlja brzobrodska linija za opskrbu otoka četiri puta tjedno.

Petak, Ožujak 27, 2020 20:04

Ravnatelj Ljekarni Zadar, Božo Čolak, na konferenciji za medije Županijskog stožera za civilnu zaštitu govorio je o najnovijim mjerama zaštite u ljekarnama, no ono što će posebno zabrinuti građane, posebno one koji vole stvarati kućne zalihe, odnosi se na - redukciju prodaje lijekova.

Petak, Ožujak 27, 2020 19:28

Načelnik Županijskog centra 112, Miroslav Andrić, na novinskoj konferenciji Županijskog stožera civilne zaštite izvijestio je o detaljima potresa što se jutros dogodio na području naše županije, napominjući kako, na svu sreću, nije bilo nikakvih posljedica.

Petak, Ožujak 27, 2020 13:14

Djelatnici zadarske policije u četvrtak u devet sati službenim plovilom u Salima preuzeli su uzorke krvi koje treba dostaviti u Opći bolnicu Zadar na analizu.

Petak, Ožujak 27, 2020 13:03

Na kraju današnje konferencije za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije članovi Stožera odgovarali su i na pitanje novinara o tome treba li netko snositi odgovornost za širenje zaraze u biogradskoj bolnici te bi li trebalo smijeniti ravnatelja bolnice Andriju Marcelića.

No, dr. Alan Medić odgovorio je kako on o tome ne može odlučivati jer se bavi detektiranjem infekcije, a župan Božidar Longin kazao je:

Petak, Ožujak 27, 2020 12:54

Na današnjoj konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije, načelnik Policijske uprave zadarske, Anton Dražina, istaknuo je kako je policija dosad izvršila ukupno 456 provjera po redovitim dojavama i radu na punktovima o mogućem kršenju mjera samoizolacije te je evidentirala 44 kršenja mjera:

Četvrtak, Ožujak 26, 2020 13:41

Nastavljaju se donacije poznatih Zadrana u državi i inozemstvu, ali i anonimnih osoba koje su nesebično ovih dana izdvojile dio svojih sredstava za zadarsku bolnicu.

Osim našeg nogometaša Šime Vrsaljka koji je bolnici donirao 65.000 eura za medicinsku opremu, javlja se sve više ljudi, pa su tako novac donirali i - zadarski tunolovci!

Stranice