Nikolina Mojić

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Srpanj 3, 2020 16:39

Jutros je iz trećeg pokušaja počelo rušenje dijela objekta, odnosno nadograđene terase bivšeg Zara beach, na plaži Kolovare, koja je prema riječima odvjetnika i opunomoćenika Hotela Zadar d.o.o., Augustina Sudinje, bespravno sagrađena.

Četvrtak, Srpanj 2, 2020 13:52

Plaža i sunčalište za osobe s invaliditetom na Vitrenjaku uređeni su i otvoreni od 20. lipnja, na zadovoljstvo Željka Županovića, predsjednika udruge za osobe s invaliditetom Zadarske županije.

Utorak, Lipanj 30, 2020 23:42

Matica Zadrana nedavno je održala redovnu godišnju skupštinu, te je tom prigodom predsjednik Matice dr. Damir Mišlov sukladno točkama dnevnog reda, koji je jednoglasno usvojen, podnio izvješće o radu Matice.
Prije samog početka skupštine, minutom šutnje odana je počast Ivanu Babiću, dugogodišnjem predsjedniku Matice Zadrana, koji je preminuo 29. svibnja ove godine, te Ivici Matešiću, hrvatskom branitelju i književniku koji nas je napustio 21. lipnja.

Utorak, Lipanj 30, 2020 23:33

Rampa za osobe s invaliditetom na Voštarnici, ispred hotela Iž, koja je inače jedina šansa osobi u invalidskim kolicima da dođe do prostora udruge, Pučkog otvorenog učilišta, ali i do dnevne Psihijatrijske bolnice Ugljan obrasla je u grmlje i nije prohodna.
Kako je potvrdio Željko Županović, predsjednik Udruge tjelesnih invalida Zadarske županije, ta je rampa neophodna jer su bez nje osobe s invaliditetom uskraćene za pristup bilo kojoj ustanovi na platou ispred hotela.

Ponedjeljak, Lipanj 29, 2020 11:41

Uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera, kako je potvrdila ravnateljica Gradske knjižnice Zadar, Doroteja Kamber-Kontić, od sredine lipnja je slobodan pristup knjižničnoj građi na policima Središnje knjižnice, ali i u svim njezinim ograncima.

Nedjelja, Lipanj 28, 2020 16:45

Dodjelom medalja i priznanja u kategoriji pakovina maslinovog ulja i proizvoda od masline, u petak navečer je u hotelu Kolovare završena najveća međunarodna manifestacija maslinara i uljara u Hrvatskoj, Noćnjak 2020. U organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije i po prvi puta u ljetnom terminu, ovaj je Noćnjak održan u specifičnim uvjetima, određenima epidemiološkom krizom.

Nedjelja, Lipanj 28, 2020 13:51

Na jučerašnjoj održanoj tiskovnoj konferenciji Restart koalcije, na Narodnom trgu, nositelj liste za 9. izbornu jedinicu Franko Vidović, posebno se osvrnuo na, kako je istaknuo, »neodgovornost aktualne Vlade, zbog koje se dogodio incident na nedavno održanom teniskom turniru«.

Nedjelja, Lipanj 28, 2020 12:00

Koalicijska lista Demokratskog pokreta, na čelu sa njezinim predsjednikom Miroslavom Škorom, jučer se predstavila na tiskovnoj konferenciji na Narodnom trgu.

Veliki odaziv medija, ali i Zadrana, vidno je osim Škore, iznenadio i dr. Damira Biloglava koji se nalazi na Škorinoj listi za 9. izbornu jedinicu.

Nedjelja, Lipanj 28, 2020 11:00

Koalicija pod nazivom "Dosta pljačke" koju čine Akcija mladih, Nezavisna lista Stipe Petrine, Živi Zid, SIP i Promijenimo Hrvatsku, jučer se predstavila na Narodnom trgu.

Ovom prigodom, Ante Rubeša iz Akcije mladih je naglasio kako je riječ o koalicijskoj listi koja će se jedina boriti za interese "malog čovjeka", te za radnička prava, dok će najviše svoju borbu u Saboru usmjeriti prema korupciji, koja je najveća pošast današnjeg društva i koju svi redovno izbjegavaju.

Petak, Lipanj 26, 2020 17:35

Udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a Zadarske županije i njezin predsjednik Jere Zurak neće na poseban način obilježavati sutrašnji 27. lipnja, Dan svijesti o PTSP-u. Naime, kako ističe Zurak, rad njihove udruge nije vezan za datum jer se svakodnevno djeluje u korist članova, kad god im je bilo kakva pomoć potrebna.

Stranice